Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kristaps Zutis Vācijā aizvadīs cīņu ar neuzvarēto Marko Radonjiču

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristaps Zutis Vācijā aizvadīs cīņu ar neuzvarēto Marko Radonjiču
Kristaps Zutis
Foto: Photo Agency F64

Latvijas vadošais smagā svara bokseris Kristaps Zutis (7-1-2, 7 KO) nākamo cīņu aizvadīs 28. martā Vācijā, portālam Sportacentrs.com pavēstīja latvieša menedžeris, kompānijas “GRAND Boxing Promotion” vadītājs Andrejs Gromovs.

Zutim paredzēta sešu raundu cīņa ar Vācijā dzīvojošo Melnkalnes vadošo smagā svara bokseri Marko Radonjiču (21-0, 21 KO), kurš savulaik būdams amatieris savu valsti pārstāvējis gan pasaules, gan Eiropas čempionātos, bet profesionāļos izcīnījis uzvaras visās aizvadītajās cīņās.

“Radonjičs līdz šim nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, turklāt visus savus pretiniekus nosūtījis nokautā jau pirmajos raundos,” skaidroja Andrejs Gromovs, kurš Kristapu Zuti pārstāv jau divus gadus.

Jāpiebilst, ka sākotnēji tika izziņots, ka divdesmit deviņus gadus vecais Kristaps Zutis savu nākamo cīņu aizvadīs pret bijušo hokejistu Danielu Riekstiņu, tomēr šī divkauja pārcelta.

“Sākotnēji gatavojos mačam ar Riekstiņu, taču uzzināju, ka Daniels guvis traumu un cīņa jāpārceļ uz rudeni. Es gribu kauties, tāpēc piekritu piedāvājumam Vācijā aizvadīt cīņu ar Radonjiču,” komentēja Zutis, kurš gatavošanās procesa pirmo posmu šim mačam aizvadīja Taizemē.

“Zinu, ka Marko ir bīstams bokseris, bet mani tas neuztrauc. Kā jau teicu – es gribu cīņu, tāpēc man ir vienalga ar ko boksēju. Protams, ar nepacietību gaidīšu Daniela Riekstiņa atveseļošanos, lai rudenī mēs beidzot varētu noorganizēt plānoto divkauju.”

Jāatzīmē, ka Kristaps Zutis savā pēdējā cīņā pirmajā raundā nokautēja leģendāro Deniju Viljamsu (57-28, 41 KO) un šobrīd pasaules reitingā starp smagā svara bokseriem ieņem augsto 191. vietu, kas ir augstāka pozīcija kādā šobrīd atrodas Marko Radonjičs. Vācijā dzīvojošais smagsvars šobrīd ieņem 223. vietu.

     [+] [-]

, 2020-01-28 17:04, pirms 5 gadiem
Kāpēc nav nekāda Boksa info par vakaru kas bija 25 datumā?Un Melnkalnietis izskatās ka cīnās tikai ar maisiem.

     [+] [-]

, 2020-01-28 17:36, pirms 5 gadiem
Tad no Marko puses zutim jābūt tam "maisam"
Beidzot izklausās nopietns pretinieks.

     [+] [-]

, 2020-01-28 19:07, pirms 5 gadiem
Protams, lai Zutim veicās, bet nu, šis atkal izcēlās ar runām, ka būs vairāk pērle, pārsteigums utt, skaļa cīņa, taču beigās kārtējais bomzis ko neviens pat dzirdējis nav. Tad jau Volkovs vai Servuts būtu daudz bīstamāki

  +1 [+] [-]

, 2020-01-28 20:02, pirms 5 gadiem
Nu, tie, kas neseko boksam, protams nezin šito. Bet, šis ir ļoti nopietns pretinieks Zutim. Ļoti nopietns. Beidzot varēs redzēt, ko var šis vīrs. Uzvaras gadījumā, ļoti interesanti būs vērot Zuša karjeras attīstību.

     [+] [-]

, 2020-01-29 19:24, pirms 5 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu, tie, kas neseko boksam, protams nezin šito. Bet, šis ir ļoti nopietns pretinieks Zutim. Ļoti nopietns. Beidzot varēs redzēt, ko var šis vīrs. Uzvaras gadījumā, ļoti interesanti būs vērot Zuša karjeras attīstību.
Ņemot vērā, ka youtube iemetot vārdu vienīgais kas izlec ir 7 gadus sena amatieru cīņa, tad šķiet, ka tas varētu būt Melnkalnes Zutis.

Nu, tad jau redzēs, kas un kā.

     [+] [-]

, 2020-01-30 06:55, pirms 5 gadiem
ņemot vērā ka čalis ar 21KO 21 cīņā reitingā atrodas trešajā simtā un no visiem oponentiem tikai diviem ir bijusi pozitīva uzvaru un zāģu attiecība -es teiktu ka pretinieki ir viens otra vērti )))
-bet lai veicas
-mazāk runu -vairāk darbu un plzz bez klaunādes

     [+] [-]

, 2020-02-03 17:56, pirms 5 gadiem
da pofig sitis bomzus vai nē bet 21 cīņa tapat ir jauzvar