Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lebedevs pret Afolabi – par vakanto WBO titulu?

Jānis Pārums

Lebedevs pret Afolabi – par vakanto WBO titulu?
Ola Afolabi
Foto: Reuters/Scanpix

WBA pasaules čempions boksā pirmajā smagajā svarā (līdz 91.7kg), krievs Deniss Lebedevs (23-1, 17KO) varētu cīnīties pret Olu Afolabi (18-2, 8KO) par WBA titulu, kas šobrīd pieder Marko Hukam (34-1, 25KO), bet kļūs vakants, jo Huks nolēmis pāriet uz smagsvariem.

Par iespējamo Lebedeva – Afolabi cīņu paziņojis krievu boksera promouters Vladimirs Hrjunovs. Pašreizējais titula īpašnieks Huks nākamā gada 25.februārī aizvadīs pirmo cīņu smagsvaros, cīnoties ar WBA čempionu, krievu Aleksandru Povetkinu (23-0, 16KO).

Ja Huks atteiksies no sava titula, tad par to automātiski būs iespēja cīnīties WBO ranga vadošajiem bokseriem – Denisam Lebedevam un Olam Afolabi, kurš 2009.gadā kļuva par WBO čempionu, devītajā raundā nokautējot Enco Makarinelli, bet tā paša gada nogalē zaudēja savu titulu tieši Hukam.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com