Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzages – Džonsa cīņa varētu notikt 20. septembrī

Jānis Pārums

Kalzages – Džonsa cīņa varētu notikt 20. septembrī
Džo Kalzage
Foto: AP

Cīņa starp britu bokseri Džo Kalzagi un leģendāro amerikāņu bokseri Roju Džonsu junioru varētu notikt šī gada 20. septembrī Lasvegasā – turpat un tajā pat laikā, kad bija paredzēta Floida Meivezera un Oskara De La Hoijas cīņa.

eSports.lv jau ziņoja, ka nesen Floids Meivezers juniors nolēma beigt boksera karjeru, līdz ar to tika atcelta arī 20. septembrī paredzētā pret slaveno Oskaru De La Hoiju. Taču iespējams, ka 20. septembrī Lasvegasā augstākās līmeņa bokss tomēr būs – pastāv iespēja, ka cīņa šajā datumā aizvadīs Džo Kalzage (45-0, 32KO) un Rojs Džonss juniors (52-4, 38KO) un to tiešraidē demonstrēs arī kanāls HBO.

Pirms kāda laika Kalzage nolēma pārtraukt darba attiecības ar savu promouteru Frenku Vorenu. Kalzage atzina, ka tagad tikai viņš pats ir tiesīgs sarunāt savas cīņas un vēlas tikties tieši ar Roju Džonsu junioru, nevis Kelliju Pavliku kā informē dažas ziņu aģentūras. Vorens sacījis, ka mēģinās Kalzagi nepārtraukt darba attiecības, kas starp Vorenu un bokseri ilga 12 gadus.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
boxrec.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-14 15:00, pirms 16 gadiem
Kad Džons bija topā, tad Kalzage kārnijās vēl biksēs....
Tagad, dēļ 10 mil. arī es ar viņu izietu...