Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čagajevam trauma liegs aizstāvēt WBA titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čagajevam trauma liegs aizstāvēt WBA titulu
Ruslans Čagajevs ārstu aprūpē
Foto:boxing.de

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBA versijā Ruslans Čagajevs 5. jūlijā paredzētajā cīņā nevarēs aizstāvēt savu titulu pret „krievu milzi” Nikolaju Valujevu, jo kā ziņo portāls boxing.de, vakar sparingtreniņa laikā tas pārplēsis Ahileja cīpslu.

„Kad viņš treniņa cīņas laikā vienā no epizodēm centās ar kreiso kāju atkāpties un es dzirdēju spēcīgu blīkšķi, uzreiz nojautu, ka ir noticis kas nelāgs,” ar informāciju dalījās čempiona treneris Mihaels Tims. Pēc negadījuma Čagajevs nekavējoties tika nogādāts vienā no Hamburgas slimnīcām, kurā pēc ārstu tomogrāfiskajiem izmeklējumiem tika konstatēts kreisās kājas Ahileja cīpslas plīsums, kas nozīmē, ka kāja ir jāoperē. „Neskatoties uz to, ka trauma ir ļoti smaga, ir arī vairāki pozitīvie momenti...Tā kā cīpsla ir plīsusi tieši virs papēža kaula, pēc operācijas ir lielas cerības uz ātru atlabšanu,” optimistisks ir Čagajeva ārstējošais ārsts Mihaels Enerts. Ārsts arī piebilda, ka pēc viņa domām, čempions varēs atgriezties uz ringa ne ātrāk kā gada beigās.

Pats bokseris uzzinot par savas traumas nopietnību bija ļoti satraucies. „Šī ir pati lielākā vilšanās manā sportiskajā karjerā, bet es obligāti atgriezīšos,” piebilda Uzbekistānu pārstāvošais sportists.

Atgādinam, ka šī jau ir otrā reize, kad tiek atcelts Čagajeva mačs – revanšs ar Krievijas pārstāvi Nikolaju Valujevu, kuram tas pērn atņēma WBA titulu. Pirmo reizi cīņas atcelšanas iemesls bija Ruslana Čagajeva maija vidū iegūtā apaukstēšanās. Toreiz paredzēto titulu cīņu no 31. maija pārcēla uz 5. jūliju, kas arī šoreiz čempiona veselības stāvokļa dēļ ir atcelta.

Izmantotie resursi:
boxing.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-06-27 10:30, pirms 16 gadiem
nu paklau, pameegjini apzinaati sapleest ahilu, nez vai gribeesi pameegjinaat. var jau stulbus commentus publiceet, bet nu tomeer.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-06-27 11:03, pirms 16 gadiem
Jau gadu gaidam šo cīņu un visu laiku klīst runas ,ka Čagajeva menedžeri šo cīņu nepieļaus,jo tā varētu apdraudēt uzbeka karjeru.Un cik interesanti-jau otro reizi Čagajevs dažas dienas pirms cīņas dabū traumu.Savādi,arī ņemot vērā ,ka uzvarēt viņam praktiski nav nekādu iespēju.Tas viss tikai parāda kāds mēslu stallis šobrīd ir smagais svars-boksa prestižāko svara kategoriju jau labu laiku intereses ziņā ir izkonkurējis vieglais un pussmagais svars.

     [+] [-]

, 2008-06-27 15:52, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Tas viss tikai parāda kāds mēslu stallis šobrīd ir smagais svars-boksa prestižāko svara kategoriju jau labu laiku intereses ziņā ir izkonkurējis vieglais un pussmagais svars.

Par shito tev piekriitu, jaunie chempji nemaak paraadiit neko taadu ko savulaik radija tadi bokseri kaa Holifīlds, Taisons, Luiss.

Par Chagajeva traumu domaaju ka chalim nepaveicaas, simts punktu vinjsh speciaali to neguva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja