Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dzinziruks uzvar Konečniju

Jānis Pārums

Dzinziruks uzvar Konečniju
Sergejs Dzinziruks
Foto: Martin Rose

Ukraiņu bokseris Sergejs Dzinziruks aizstāvējis pasaules čempiona titulu boksā WBO versijā svarā līdz 69.9 kilogramiem, 12 raundu cīņā pēc punktiem pārspējot bokseri no Čehijas Lukašu Konečniju.

Divi no trim tiesnešiem deva priekšroku Dzinzirukam (115:113, 118:110), kamēr trešajam nebija skaidra viedokļa par cīņas uzvarētāju (114:114). Līdz ar to par cīņas uzvarētāju tika atzīts ukrainis, kurš pasaules čempiona titulu aizstāvēja ceturto reizi.

Dzinziruks izcīnīja 35 uzvaru savā karjerā (22KO) un līdz šim joprojām nav iepazinis zaudējuma rūgtumu. Konečnija bilance profesionālajā boksā ir nedaudz pieticīgāka – 35 uzvaras (17KO) un trīs zaudējumi.

Interesanti, ka iepriekš Dzinziruka un Konečnija cīņa divreiz tika atcelta – vispirms savainojumu guva čehs, bet šī gada sākumā – arī ukraiņu bokseris.

Izmantotie resursi:
boxrec.com