Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs protestē pret Čagajeva lēmumu

Jānis Pārums

Valujevs protestē pret Čagajeva lēmumu
Nikolajs Valujevs
Foto: AFP

Krievu bokseris Nikolajs Valujevs nosūtījis Pasaules boksa asociācijai (WBA) vēstuli, kurā uzsver, ka nav mierā ar WBA pasaules čempiona Ruslana Čagajeva vēlmi, abu bokseru cīņu aizvadīt rudenī.

Pirms cīņas ar Valujevu, Čagajevs vēloties aizvadīt tā saucamo "labprātīgo" titula aizstāvēšanu, tiekoties ar Vācijas bokseri Luanu Krasniki (30 uzvaras, 3 zaudējumi). Ja WBA atļaus šo cīņu, tā notiks šī gada maijā Vācijā. Ja šī cīņa nebūtu parādījusies pasaules čempiona "dienaskārtībā" , ar Valujevu uzbekam nāktos boksēties jau 14. aprīlī.

"Cīņa ar Krasniki Čagajevam dos atelpu pirms cīņas ar Valujevu. Turklāt Čagajevs taču var arī zaudēt. Tad cīņa par pasaules čempiona titulu tiks atlikta vismaz uz gadu," pārliecināts ir krievu boksera menedžeris Boriss Dimitrovs.

Iepriekš Čagajevs jau bija informējis WBA par saviem plāniem aizvadīt cīņu pret Krasniki pirms cīņas pret Valujevu. Paredzams, ka WBA savu lēmumu pieņems ne ātrāk par 8. martu.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja