Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko un Džošua cīņu Vemblija stadionā varēs apmeklēt 90 tūkstoši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kļičko un Džošua cīņu Vemblija stadionā varēs apmeklēt 90 tūkstoši
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

2017. gada 29. aprīlī Vladimirs Kļičko cīnīsies ar Entoniju Džošua par trim smagsvaru tituliem, un dueli Vemblija stadionā varēs noraudzīties 90 tūkstoši līdzjutēju.

Entonijs Džošua ir 27 gadus vecs angļu bokseris, kurš par profesionāli kļuva 2013. gadā. Viņš aizvadījis 18 cīņas, visus pretiniekus uzvarot ar nokautu. 29. aprīlī viņš tiksies ar pieredzējušo Vladimiru Kļičko, un duelī tiks noskaidrots WBA un IBO smagsvaru titulu īpašnieks, kā arī Džošua cīnīsies par IBF titula aizstāvēšanu.

Duelis norisināsies Vemblija stadionā, kurā ierasti drīkst uzņemt 80 tūkstošus līdzjutēju transporta noslogotības dēļ. Tomēr panākta vienošanās ar Londonas mēru Sadiku Hanu, pielāgojot transporta grafikus, un tas ļaus boksa cīņu vērot 90 tūkstošiem fanu.

"Sadiks vēlējās, lai uz viņa vadīto pilsētu aizvedu lielākās cīņas, un esmu priecīgs paziņot, ka esam sarīkojuši lielāko cīņu Anglijas boksa vēsturē," sacīja promoteris Edijs Hērns. Rekords pašlaik ir 90 tūkstoši, kas arīdzan fiksēts Vemblija stadionā, kad 1939. gadā cīnījās Lens Hārvijs un Džons Makavojs.

Hērns bija promoteris arī revanša cīņai starp Karlu Frohu un Džordžu Grūvzu, kuru vēroja 80 tūkstoši, un tas kļuvu par pēckara laiku rekordu.

Kļičko, kuram martā paliks 41 gads, kopš 1996. gada aizvadījis 68 cīņas, izcīnot 64 uzvaras (53 – ar nokautu). Viņš 11 gadus bija nepārspēts, tomēr 2015. gada novembrī Diseldorfā zaudēja citam anglim Taisonam Fjūrijam.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -2 [+] [-]

, 2017-01-27 22:02, pirms 7 gadiem
Gribeetos buut tur klaat. Tas buus kautkas. Itseviski tas briidis ja Dzosua nokauteetu Klicko. Taas tik buutu ovaacijas. Un ceru ka taa arii buus. Vienalga 1 vai 2 naktii bet sii ciina ir jaaredz tiesraidee jo es juutu ka Klicko gulees uz ringa griidas. Beidzot gribu sagaidiit to briidi. Veseli 13 gadi bij jaagaida

  -3 [+] [-]

, 2017-01-28 02:29, pirms 7 gadiem
Man ir jautājums. Ja Fjūrijs tika pieķerts dopinga lietošanā,tad cīņas rezultātu nevajadzēja anulēt? Ja godīgs sportists zaudē sportistam kurš lieto dopingu tad viņam jāpiešķir uzvaru.
Runājot par ciņu es arī par angli. Gribas redzēt nokautētu Vladimiru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-30 11:22, pirms 7 gadiem
Man jau kautkā tā Fjūrija uzvara pēc punktiem, tad dopings lai Kļičko netiek pie revanša liekas iestudēts pasākums.

     [+] [-]

, 2017-02-19 15:03, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Man ir jautājums. Ja Fjūrijs tika pieķerts dopinga lietošanā,tad cīņas rezultātu nevajadzēja anulēt? Ja godīgs sportists zaudē sportistam kurš lieto dopingu tad viņam jāpiešķir uzvaru.
Runājot par ciņu es arī par angli. Gribas redzēt nokautētu Vladimiru.
Tad man ir pretjautājums - kur tu lasīji, ka Fjūrijs ir apsūdzēts par dopingu? Jo cik atceros diskavalificēts viņš tika par kokaīna pēdām organismā. Diez vai tas viņam varēja palīdzēt to cīņu uzvarēt, tā ka Kļičko nekādu attaisnojumu nav, to cīņu viņš briesmīgi aizvadīja un bija pelnījis zaudēt.