Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins kritisks pret sevi

Jānis Pārums

Povetkins kritisks pret sevi
Edijs Čemberss un Aleksandrs Povetkins

Pēc panākuma pār amerikāņu supersmagsvaru Ediju Čembersu, krievu bokseris Aleksandrs Povetkins kritiski novērtējis savu sniegumu, uzsverot, ka nekad vairs neizies ringā, ja nebūs simtprocentīgi gatavs cīņai.

"Biju gaidījis savādāku cīņu un savādāku Čembersu. Viņa pretuzbrukumi bija asi un viņš nodemonstrēja labu aizsardzību" atzina Aleksandrs Povetkins. "Cīņa bija smaga, taču priecājos, ka uzvarēju uz spēri vēl soli tuvāk savam mērķim – pasaules čempiona titulam. "

"Es vairs nekad neiziešu ringā, ja nebūšu simtprocentīgi gatavs, kā tas bija cīņā ar Čembersu. Šoreiz bija radusies tāda situācija, ka līdz cīņai nevarēju sasniegt optimālu sportisko formu, taču cīņai ar Kličko es būšu gatavs krietni labāk. Aizvadītā cīņa bija grūtākā manā karjerā, sevišķi tehniskajā ziņā," prātoja krievu bokseris.

"Domāju par pasaules čempiona titulu, bet nedomāju par cīņu ar Kļičko. Man ir pietiekami daudz laika tai sagatavoties," piebilda Povetkins, uzsverot, ka gods būtu iziet cīņā gan pret Kļičko, gan Ibragimovu, ar ko ukrainis cīnīsies 23. februārī. Kļičko – Ibragimova cīņas uzvarētājs būs krieva pretinieks, taču šķiet Povetkins apzinās, ka visdrīzāk nāksies cīnīties tieši ar Kļičko.

Edijs Čemberss: "Es esmu ļoti sarūgtināts. Neizdarīju to, ko biju plānojis izdarīt, taču Povetkins bija ļoti spēcīgs. Sekundanti deva man padomus, bet es tos nespēju izmantot. Kaut kāda brīdī man zuda koncentrēšanās spējas."

Izmantotie resursi:
www.eastsideboxing.com
www.afp.com

  +3 [+] [-]

, 2008-01-27 23:11, pirms 16 gadiem
man Chemberss ciinjaa patika labaak, bet nu Povetkinam vairaak niknuma! kaa saka:"sila estj, uma njenada!"

  +1 [+] [-]

, 2008-01-27 23:25, pirms 16 gadiem
tie kas redzeeja ciinju domaaju diez vai pieshchitu uzvaru krievam,hvz kaa tos punktus skaita,bet izskatiijaas ka pa sitieniem pa cimdiem....

     [+] [-]

, 2008-01-28 00:34, pirms 16 gadiem
Povetkins uzvrēja- jo bokss ir bizness un šoreiz ne sports, Čemberss ASv noteiktu uzvarētu-bet pats vien vainīgs ka nenolika krievu uz dēļiem- ceru šo čali vēl redzēt cīnāmies par boksa virsotni...

     [+] [-]

, 2008-01-28 01:29, pirms 16 gadiem
Čembers noteikti izskatījās galvas tiesu pārāks līdz kādam 7 raundam... bet tad vai nu fiziski noluza vai, kas ... bet apstājās. Un tālāk jau tikai Povetkins kko mēģināja darīt..

     [+] [-]

, 2008-01-28 01:29, pirms 16 gadiem
Visu cieņu abiem bokseriem par šiem citātiem. Uzreiz var redzēt, ka viņi ir sportisti ar lielo burtu.
Protams, ka Povetkinam taisnība- nu nevar aizvadīt 12 raundu cīņas ik pēc mēneša. Decembra sākumā faits pret Krisu Bērdu arī bija smags (11 raundi), lai atjaunotos pēc šādas cīņas vajadzīga vismaz nedēļa, bet iespējams, ka arī visas 3 nedēļas. Nu cik tad laika paliek, lai sagatavotos nākamajai cīņai? To promoutoru naudas kāre liek forsēt sagatavošanos. Manuprāt viena gada laikā sportistam var būt ne vairāk kā 3 šādas cīņas, bet optimāli- 2.

     [+] [-]

, 2008-01-28 10:01, pirms 16 gadiem
Čembers par maz uzbruka vairāk sanāca aizstāvēties tur arī zudēja tos punktus, ka Čembers sita tad bija ļoti precīzi, bet tikai par maz!!!
Povetkinam ļoti, ļoti daudz jātrenējās, lai vienlīdzīgi cīnītos ar Kličko!!! Povetkinam aizsardzība ir švaka un Kļičko to ātri izmantotu un piliktu pie zemes!!!