Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs neatklāj "kārtis"

Jānis Pārums

Valujevs neatklāj "kārtis"
Valujevs nevēlas, lai pretinieks uzzina par viņa trenēšanās niansēm. Foto: AFP

Krievu bokseris Nikolajs Valujevs, gatavojoties 2008. gada 16. februārī paredzētajai cīņai ar Sergeju Ļahoviču (Baltkrievija) ar presi runā piesardzīgi, nevēloties, lai līdz pretinieka nometnei nonāktu kāda būtiska infomācija.

"Pilnībā esmu apmierināts ar to kā norit gatavošanās," atzina Valujevs. "Priekšā ir pēdējais treniņcikls. Man ir visa nepieciešamā informācija par savu pretinieku Sergeju Ļahoviču."

Krievu "milzis" arī pastāstīja, ka atšķirība trenēšanas stilā starp bijušo treneri Manvelu Gabrieljanu un tagadējo treneri Aleksandru Ziminu ir, taču neizpauda kāda: "Atšķirība ir ļoti liela. Labprāt par to jums pastāstītu, taču baidos, ka to izlasīs arī mans konkurents, kas nebūtu vēlams."

Prognozējot, kas uzvarēs jostas apvienojošā cīņā (23. februārī 2008. - aut.) starp ukraini Vladimiru Kļičko un Valujeva tautieti Sultanu Ibragimovu, "milzis" prognozēja ukraiņa uzvaru: "Uzskatu, ka viennozīmīgi lielākas izredzes šajā cīņā ir uzvarēt Vladimiram."

Izmantotie resursi:
www.gazeta.ru