Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko atgriezīsies 2. februārī?

Jānis Pārums

Ukraiņu bokseris, bijušais pasaules čempions supersmagajā svarā WBC versijā Vitālijs Kļičko, iespējams, ringā atgriezīsies 2008. gada 2. februārī.

Kļičko šajās dienās ir ieradies Ņujorkā, kur veic pārrunas par televīzijas kompāniju "HBO" par viņa iespējamās atgriešanās cīņas translēšanu nākamā gada 2. februārī. Tiesa, pagaidām nav zināms ukraiņa iespējamais pretinieks. Par atgriešanos boksā Kļičko paziņoja šī gada sākumā. 22. septembrī bija paredzēta cīņa pret Džamilu Makleinu, taču ukrainis kādā no treniņiem guva muguras savainojumu un atgriešanās ringā bija jāatliek.

Lēmumu par karjeras beigšanu Kļičko pieņēma 2005. gada novembrī, kad treniņā pirms gaidāmās cīņas ar Hasimu Rahmanu guva ceļgala savainojumu. Ukrainis nav cīnījies kopš 2004. gada decembra, kad ar nokautu pieveica Deniju Viljamsu.

Vitālijs Kļičko savā karjerā ir izcīnījis 35 uzvaras un piedzīvojis tikai divus zaudējumus. 34 no 35 cīņām panākums gūts ar nokautu. Vienīgās neveiksmes Kļičko piedzīvojis 2000. gadā pret Krisu Bērdu un 2003. gadā pret Lenoksu Lūisu.

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja