Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ruizs protestē pret WBA lēmumu

Jānis Pārums

Bokseris Džons Ruizs (ASV) apsūdzējis Vispasaules Boksa asociāciju (WBA) nepareiza lēmuma pieņemšanā, pēc tam, kad viņa vārds netika nosaukts starp tiem diviem bokseriem, kuri savstarpējā cīņā noskaidros, kurš cīnīsies par WBC čempiona titulu.

Vispasaules Boksa asociācija (WBA) iepriekš bija nolēmusi, ka bijušais pasaules čempions, WBA ranga pirmais numurs Nikolajs Valujevs savu nākamo cīņu aizvadīs ar Baltkrievijas pārstāvi, ranga otrajā vietā esošo Sergeju Ļahoviču, bet cīņas uzvarētājs kļūs par obligāto WBA titula pretendentu un cīnīsies ar čempionu Ruslanu Čagajevu.

Ruiza pārstāvji uzskata, ka WBA pati pārkāpusi savus izstrādātos noteikumus, pēc kuriem sastāda rangu. Viņuprāt Ruizs rangā ierindojams augstāk nekā Ļahovičs. Amerikānis, kurš jau divreiz bijis WBA čempions, uzskata, ka viduvējība Ļahovičs nav pelnījis cīnīties ar Valujevu un baltkrieva vietā ir bijis jābūt viņam.

WBA bokseru rangs.
Čempions – Ruslans Čagajevs
1. Nikolajs Valujevs
2. Sergejs Ļahovičs
3. Džons Ruizs
4. Davarels Viljamsons
5. Tarass Bidenko
6. Maiks Mūrers
7. Vladimirs Virčis
8. Maiks Molo
9. Huans Karloss Gomess
10. Aleksandrs Dmitrenko

Izmantotie resursi:
www.sportinglife.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-26 20:15, pirms 17 gadiem
Varēja taču arī pateikt, kāpēc uzskata, ka bijis jābūt augstāk par baltkrievu - nu tipa izrēķināt un pamatot cik pēc viņa domam bija katram boksreim jābūt p-tu, nevis tikai klaigāt par viduvējībām.

     [+] [-]

, 2007-10-27 13:24, pirms 17 gadiem
es arī uzskatu, ka Ļahovičs nav pelnijis but otraja vieta.... nuu nez.... ari tas Valujevs pec cinjas nepatik