Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Forbss: "Autsaiders? Redzu sevi kā uzvarētāju!"

Jānis Pārums

Forbss: "Autsaiders? Redzu sevi kā uzvarētāju!"
Oskars De La Hoija (pa kreisi) un Stīvs Forbss
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 59.0 kilogramiem IBF versijā Stīvs Forbss, kurš 3. maijā Kalifornijā (ASV) aizvadīs cīņu ar leģendāro Oskaru De La Hoiju, neuzskata sevi par autsaideru.

"Zinu, ka mani uzskata par izteiktu autsaideru, taču kad noskanēs gongs, jūs redzēsiet īstu bokseri," sola Forbss. (33-5, 9KO). "Savā karjerā esmu sasniedzis visaugstāko līmeni. Mani neuztrauc, ka Oskars De La Hoija (38-5, 30KO) būs garāks, jo esmu jau pieradis boksēties par garākiem pretiniekiem."

"Ringā es esmu bezbailīgs, viltīgs un izveicīgs. Nevienam nav izdevies mani nodzenāt ringā. Un savu meistarību vēlējos nodemonstrēt tieši pret tāda līmeņa bokseri kā Oskars De La Hoija. Šī cīņa man būs liels morāls pārbaudījums, bet es redzu sevi kā uzvarētāju," piebilda Forbss.

Jāatgādina, ka De La Hoija savulaik bijis pasaules čempions sešās dažādās svara kategorijās un joprojām tiek uzskatīts par vienu no mūsdienu labākajiem bokseriem. Cīņā pret Forbsu, De La Hoijam paredz uzvaru, lai gan tas vēl būs jāapliecina ringā.

Izmantotie resursi:
fightnews.com
boxrec.com