Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā par godalgām cīnīsies jaunie bokseri

Rolands Eliņš

Nedēļas nogalē Rīgā par godalgām cīnīsies jaunie bokseri
Foto:AP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē notiks Rīgas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes boksā, kurās tiks noskaidroti Latvijas kandidāti Eiropas un pasaules čempionātos.

No 28. līdz 30. martam Rīgas Sporta manēžā (Maskavas iela 160) risināsies Rīgas junioru un jaunatnes meistarsacīkstes boksā, kurās aicināti piedalīties Latvijas Boksa federācijas licenci ieguvuši bokseri. Sacensības tiek organizētas, lai veicinātu Rīgas pilsētas jauno bokseru meistarības izaugsmi un, lai noskaidrotu Latvijas kandidātus dalībai Eiropas un pasaules čempionātos.

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas boksa federāciju. Maču sākums piektdien, 28. martā 8:00, savukārt 29. un 30. martā sākums jau 12:00. Svētdien notiks finālmači, kad jaunie bokseri cīnīsies par medaļām.

Sacensību nolikums un informācija par sacensību rezultātiem pieejama interneta vietnēs sports.riga.lv - Jaunumi un latboxing.lv.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja