Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs filmējas trijās filmās

Jānis Pārums

Valujevs filmējas trijās filmās
Nikolajs Valujevs
Foto: AFP

Slavenais krievu bokseris, bijušais pasaules čempions smagajā svarā WBA versijā Nikolajs Valujevs filmējas trijās filmās. Kā pirmā uz ekrāniem šī gada rudenī iznāks filma "Akmens pauris", kurā Valujevam galvenā loma.

Vēlāk plānots "laist tautās" vēl divas filmas ar boksera līdzdalību, taču to nosaukums pagaidām netiek atklāts. Lai gan zināms, ka filma "Akmens pauris" iznāks rudenī, vēl nav īsti skaidrs pirmizrādes datums.

"Akmens pauris" ir stāsts par pasaules čempionu smagajā svarā Jegoru Golovinu, kura iesauka ir tieši šāda – "Akmens pauris". Tāda iesauka viņam dota, jo viņš nejūtot sāpes. Filmas gaitā galvenais varonis ar sievu iekļūst smagā autoavārijā un zaudē mīļoto. Palicis bez jēgas dzīvot Golovins gan turpina karjeru, taču pieļauj būtiskas kļūdas un kādā no cīņām gūst galvas traumu un sāk zaudēt atmiņu. Golovins gan to cenšas slēpt, taču visiem tāpat ir skaidrs, ka "Akmens paura" vairs nav – viss ko Golovins atceras ir sieva un bokss...

Līdz maija beigām gan Valujevam nebūs laika filmēties - šobrīd viņš jau sācis gatavoties cīņai par pasaules čempiona titulu pret uzbeku Ruslanu Čagajevu, kuram titulu zaudēja pērn, piedzīvojot arī pirmo neveiksmi karjerā.

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 02:34, pirms 16 gadiem
nu valujejvs jau izskatas pec akmens paura

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 11:18, pirms 16 gadiem
baigaispelmenis rakstīja: nu valujejvs jau izskatas pec akmens paura

vovo

     [+] [-]

, 2008-03-27 22:25, pirms 16 gadiem
man arii liekas ka vinjs dziivee nejuut saapes!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-28 11:29, pirms 16 gadiem
gan jau ka uzfilmeesies kaadaa filmaa par alu cilveekiem...