Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Moralesam divas cīņas nedēļas laikā

Jānis Pārums

Moralesam divas cīņas nedēļas laikā
Alvaro Moraless
Foto: John Kuntz

Latviešu boksera Kaspara Kambalas pirmais pretinieks profesionālajā boksā Alvaro Moraless nedēļas laikā aizvadījis divas cīņas, vienā gūstot uzvaru, bet otrā cīnoties neizšķirti. Moralesam joprojām nav zaudējumu.

15. janvārī Moraless ringā izgāja pret Džeimiju Viljamsonu. Pirms tam Viljamsons bija aizvadījis divas cīņas, abās pārliecinoši uzvarot ar nokautu jau pirmajā raundā, taču ar apaļīgo Moralesu viņam gāja ļoti grūti un nācās piedzīvot zaudējumu. Visi trīs tiesneši lēma, ka cīņas uzvarētājs ir Moraless – 40:36, 40:36, 39:37.

Identiska bilance (2-0, viena uzvara ar tehnisko nokautu pirmajā raundā, otra – pēc punktiem) bija arī Moralesa nākamajam pretiniekam Setam Mičelam. Cīņa izvērtās ļoti līdzīga un beidzoties ceturtajam raundam, tiesneši nebija vienisprātis – viens no tiesnešiem lēma, ka bijis neizšķirts (38:38), otrs devis uzvaru Moralesam (39:37), trešais - Mičelam (39:37). Līdz ar to – neizšķirts!

Tagad Moralesa rēķinā sešās cīņās ir divas uzvaras un četri neizšķirti. Marta sākumā Kaspara Kambalas treneris Džordžs Stīls atzina: "Mēs gribētu ar Moralesu cīnīties vēlreiz, bet ne uzreiz". Ja cīņa ar Moralesu notiks, tad visticamāk gada otrajā pusē.

Saistītie raksti:
Kambala vēlreiz pret Moralesu?

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2008-03-26 14:23, pirms 16 gadiem
otrajaa reizee,kaspars vinju sasitiis lupataas..