Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fedorovam pirmā uzvara

Jānis Pārums

Nedēļas nogalē savu pirmo uzvaru profesionālajā boksā izcīnīja Latvijas bokseris Jevgeņijs Fedorovs, kurš četru raundu cīņā pēc punktiem ar 40:37, 40:37 un 40:38 pieveica citu Latvijas pārstāvi Uldi Ozolu.

Abiem bokseriem, kuri startē svarā līdz 66.7kg, šī bija otrā cīņa profesionāļos. Debijas reizē abi piedzīvoja zaudējumus – Fedorovs jau pirmajā raundā piedzīvoja nokautu pret vācieti Niko Salcmanu, bet Ozolu ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Deniss Aleksejevs.

Fedorova un Ozola savstarpējā cīņā sekmīgāks izrādījās pirmais, līdz ar to ierakstot savā kontā pirmo panākumu profesionālajā boksā.

Citā cīņā, kas notika Igaunijā, Davids Čelingarjans (svarā līdz 72.5kg) ar tehnisko nokautu trešajā raundā piekāpās igaunim Iļjam Aleksejevam. Jau pirmajā raundā Čelingarjans pabija nokdaunā, otro aizvadīja sekmīgāk, bet trešajā atkal piedzīvoja nokdaunu, pēc kā tiesnesis cīņu apturēja, par uzvarētāju paziņojot Aleksejevu. Čelingarjanam tas bija sestais zaudējums septiņās cīņās (0-6-1).

Izmantotie resursi:
gladiator.lv
boxrec.com