Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs spiests doties uz Vāciju agrāk

Jānis Pārums

Bijušais pasaules čempions supersmagajā svarā WBA versijā Nikolajs Valujevs (Krievija) janvāra sākumā dosies uz Vāciju, lai uzsāktu noslēdzošo gatavošanos posmu pret citu bijušo čempionu Sergeju Ļahoviču (Baltkrievija).

Pirmo gatavošanās posmu Valujeva komanda aizvadīja Japānā, pēc tam atgriezās dzimtenē, lai turpinātu gatavošanos šeit, taču saskārās ar nopietnu problēmu - krievu bokserim nevarēja atrast piemērotus sparingpartnerus.

Boksera treneris Aleksandrs Zimins atklāja, ka tādēļ nedaudz nācies mainīt plānus un noslēdzošais gatavošanās posms sāksies ātrāk: "Mūsu lielākā problēma ir atrast Valujevam pietiekami labus sparingpartnerus. Treniņiem Sanktpēterburgā mēs atradām tikai vienu supersnagsvaru, taču viņš boksējas savādākā manierē nekā mūsu pretinieks Ļahovičs. Tāpēc jau janvāra sākumā dosimies uz Vāciju. Mūsu sadarbības partneri tur apsolīja, ka tiks atrasti piemēroti sparingpartneri. "

"Iepriekš mēs strādājam pie Nikolaja sitienu ātruma, mainām viņa boksēšanās stilu. Pēc cīņas skatītāji no zāles izies patīkami pārsteigti," Zimins pēc gatavošanās dzimtenē atzina, ka Valujevs ringā izskatīsies savādāk nekā līdzšinējās cīņās.

Nikolaja Valujeva un Sergeja Ļahoviča cīņa notiks 2008. gada 16. februārī Vācijā.

Izmantotie resursi:
www.allboxing.ru

  +4 [+] [-]

, 2007-12-25 13:03, pirms 16 gadiem
Bilde vienkarsi super, ja uz ielas vakara satiktu sadu monstru, kurs pajautatu cik pulkstens un nezinatu, ka tas ir Valujevs tad drosi vien izbilis butu loti liels.

     [+] [-]

, 2007-12-25 15:10, pirms 16 gadiem
a sakat ko gribat bet vaibsti kaa zizu, gan jau maak arii to perfeto sitienu ar galvu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-26 06:23, pirms 16 gadiem
driiizaak liidziigs mikam..