Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko – Povetkina cīņa pārcelta

Jānis Pārums

Kļičko – Povetkina cīņa pārcelta
Aleksandrs Povetkins
Foto: Itar Tass

Obligātais IBF titula pretendents smagajā svarā krievs Aleksandrs Povetkins treniņā guvis savainojumu, tāpēc decembrī paredzētā cīņa ar IBO, IBF un WBO pasaules čempionu ukraini Vladimiru Kļičko pārcelta.

Savainojumu Povetkins guva treniņa laikā piektdien, kad mežā neveiksmīgi aizķērās aiz koka saknes un savainoja kreisās kājas potītes saites. Gūtais savainojums liegs Povetkinam trenēties līdz novembra beigām, tāpēc viņš nespēs pienācīgi sagatavoties gaidāmajai cīņai ar Vladimiru Kļičko, kas bija paredzēta 13. decembrī Vācijā. Cīņa pārcelta uz nākamā gada sākumu.

"Aleksandrs ir ļoti sarūgtināts," atzina "Sauerland Events" ģenerāldirektors Kriss Maijers. "Mēs informēsim par jaunumiem attiecībā uz Aleksandra veselību. Vienlaikus ceram, ka Povetkins spēs iziet ringā pret Kļičko nākamā gada sākumā."

Vladimirs Kļičko (51-3, 45KO) šobrīd ir IBO, IBF un WBO pasaules čempions, bet viņa vecākais brālis WBC čempions. Povetkins (16-0, 12KO) kļuva par IBF obligāto titula pretendentu uzvarot četru bokseru turnīrā, kurā piedalījās arī Edijs Čemberss, Kriss Bērds un Kelvins Broks.

Izmantotie resursi:
fightnews.com
boxrec.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-25 23:17, pirms 16 gadiem
Tiešām žēl, gaidīju šo cīņu ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-27 10:41, pirms 16 gadiem
Povetkins, protams, nav nekāds vārgulis, jo kļuva par olimpisko čempionu. Taču viņš ir pārāk zaļš, lai stātos pretī Kļičko. Un viņš ir uzpūsts smagsvars, kuram vieta būtu pirmajā smagajā svarā. Ja godīgi, žēl viņa, pēc visiem šitiem gājieniem- izreklamēto cīņu it kā pret pirmā desmitnieka cīkstoni, bet īstenībā ar Saiksu, un meitenēm Hamburgā, kuras sauc uz cīņu Kļičko utt.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 11:27, pirms 16 gadiem
Es jau domāju, ka Povetkina menedžments tomēr neieklausīsies gudros ieteikumos. Tomēr paklausīja, ka nav ko trakot - bet vienalga to puiku iznīcinās, tikai vēlāk...