Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Leila Ali plāno atgriezties boksā

Jānis Pārums

Leila Ali plāno atgriezties boksā
Kērtiss Konvejs un Laila Ali
Foto: Sipa

Amerikāņu boksere, leģendārā Muhameda Ali meita Leila paziņojusi, ka pēc bērniņa piedzimšanas atgriezīsies profesionālajā boksā, ziņo interneta portāls fresnobee.com.

Ali un viņas vīra, bijušās Nacionālās Futbola Līgas (NFL) zvaigznes Kērtisa Konveja pirmdzimtais pasaulē nāks augustā. Zināms gan bērna dzimums, gan vārds – pasaulē nāks puisēns, kura vārds būs Kērtiss Muhameds. Pirmais vārds dots par godu Ali vīram, otrais – par godu Ali tēvam, boksa leģendai Muhamedam Ali.

"Daudzi teikuši, ka es sāku nodarboties ar boksu, tikai tāpēc, lai spekulētu ar tēva vārdu. Viņiem ir grūti noticēt, ka es nodarbojos ar boksu, jo vienkārši mīlu to. Ļaudis nesaprot, kāpēc man vajadzētu boksēties, saka, ka es esot pārāk labiņa. Taču man patīk bokss. Es esmu pierādījusi to, ko vēlējos pierādīt, tagad ir citas iespējas."

Ali neprecizēja ar kuru bokseri vēlētos cīnīties savā atgriešanās cīņā. Jāatgādina, ka amerikānieti vairākkārt izaicinājusi esošā pasaules čempione Natālija Ragozina no Krievijas.

Izmantotie resursi:
fresnobee.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-26 10:43, pirms 16 gadiem
Ehhhhhhh tik simpātiskai sievietei gan nevajadzēja vai tad ar vienu Pārkinsona slimnieku ģimenē nepietiek ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-30 11:33, pirms 16 gadiem
yahooo rakstīja: Negvelz dumības, dārzenis tāds!


Nē, nu protams - tie n-tie tūkstoši šķīlienu, ko Ali savas karjeras laikā dabūja no smagsvariem pa galvu un korpusu, bez šaubām atstāj uz veselību tikai un vienīgi pozitīvu iespaidu, sakratot kunģī barību un liekot to labāk sagremot un viņa meita ir neglītene. Tavuprāt tā viss izklausās sakarīgāk ?

Daži te raksta, bet vispār nedomā ko.........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-02 09:01, pirms 16 gadiem
Laikam dzīvē pa aknām vai nierēm dabūjis neesi. Ja būtu - tad arī uzzinātu - kāds ir iespaids uz veselību.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-02 15:28, pirms 16 gadiem
kaa tad, pa pakausi un kaajstarpi arii nav atljauts sist k tikai dziivee viss notiek savaadaak