Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Hejs ir jucis"

Jānis Pārums

Kļičko: "Hejs ir jucis"
Vladimirs Kļičko
Foto: Reuters

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBO, IBF un IBO versijās Vladimirs Kļičko (Ukraina) sarunā ar britu žurnālistiem, jokodams nosaucis britu Deividu Heju par jukušu, un ieteicis viņam vispirms iegūt reputāciju smagajā svarā.

eSports.lv jau ziņoja, ka pēc uzvaras pār Enzo Makarinelli, Hejs paziņoja, ka pāriet uz smago svaru. Britu bokseris arī izteicās, ka visi smagā svara čempioni ir uzvarami un viņam ir pa spēkam to paveikt.

Kļičko ieteicis Hejam vispirms iegūt reputāciju smagajā svarā un iegūt obligātā pretendenta nosaukumu pirms izteikt skaļus paziņojumus.

"Es šo puisi pirmoreiz satiku tikai vakar, bet viņš jau paspējis izbļaustīties tā, ka par viņu dzirdams visās pusēm okeānam. Viņš ir tīri tīkams puisis, bet tik pašapmierināts ar to, ka pārgājis uz smago svaru... Hejam ir labs sitiens, viņš ir labs bokseris, bet tik trokšņains. Viņš ir vienkārši jucis," smiedamies sacīja Kļičko.

"Tas, ko Hejs ir ieguvis jau tagad – pašpārliecinātība. Viņam jāaizvada vismaz pāris cīņas smagajā svarā un tad – kas zina, varbūt arī mēs iziesim viens pret otru ringā. Var jau būt, ka Lielbritānijai būs savs čempions smagajā svarā, taču tas notiks tikai tad, kad es aiziešu no boksa," noslēdza Kļičko.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-04-25 22:42, pirms 16 gadiem
faatera padoms
Slēpts komentārs: mrosis

  -3 [+] [-]

, 2008-04-25 23:12, pirms 16 gadiem
njā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-25 23:22, pirms 16 gadiem
Buutu interesanti palasiit Lielbritaanijas forumus... atsauksmes par shaadiem tekstiem no Kljichko

P.S. Pirmo reizi "redzu", ka Kljichko atljaujas publiski par kaadu bokseri pateikt kaut ko kritisku.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-25 23:36, pirms 16 gadiem
visi profesionāli bokseri ir vairāk vai mazāk jukuši

     [+] [-]

, 2008-04-25 23:44, pirms 16 gadiem
Bet Kli4ko pareizi visu pateica!!! Kkads atradas te gudrinieks... Lai izej pret Kli4ko- labi ja izdzivos pec tam, nerunajot par to ka bus invalids uz musu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-06 11:56, pirms 16 gadiem
Lia tas Hejs vispirms ar Kambalu pacīnās un tad jau lai domā par Kļičko