Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ivanovs dramatiskā mačā piekāpjas Fedosam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ivanovs dramatiskā mačā piekāpjas Fedosam
Juris Ivanovs (no labās) ar Dmitro Fedosu uzvarētāja paziņošanas brīdī
Foto: Erik Anderson

Pēc trīs gadu pauzes cīņā ar vairākkārtējo Ukrainas čempionu boksā (amatieriem) Dmitro Fedosu uz profesionālā boksa ringā atgriezies bijušais pretendents uz GBC pasaules čempiona titulu (junioriem) Juris Ivanovs. Diemžēl, lai arī mačs ritēja punkts punktā, pēc atboksētajiem četriem raundiem tiesneši uzvaru atdeva Fedosam.

Pēdējo reizi Ivanovs uz profesionālā boksa ringa kāpa 2010. gada aprīlī cīņā pret Eiropas boksa čempionāta junioriem bronzas medaļnieku Mariusu Kravčuku (1-0-1, 0 KO), kurā tika fiksēts neizšķirts.

Jau pirms gaidāmās atgriešanās boksa apritē „Tukuma Brāļu” bokseris izteicās, ka ir ļoti noilgojies pēc boksa un viņš darīs visu iespējamo, lai divkaujā ar Dmitro Fedosu parādītu labu cīņu.

Mačs patiešām bija interesants un aizraujošs. Jau no pirmās minūtes gan viens, gan otrs bija uzstādījuši sev mērķi uzvarēt šo cīņu ar nokautu, tāpēc sportisti izvēlējās strādāt no tuvās un vidējās distances, regulāri apmainoties ar sitieniem. Ivanova sitieni bieži sasniedza mērķi, taču tūdaļ sekoja arī Fedosa atbildes sērijas. Pēc kopējā zīmējuma ukrainis izskatījās nedaudz labāks un to saskatīja arī sānu tiesneši, kuri pēc aizvadītajiem četriem raundiem ar vienbalsīgu lēmumu (40:36, 40:37 un 40:36) uzvaru atdeva Dmitro Fedosam.

„Lai arī zaudēju esmu apmierināts ar savu sniegumu. Tomēr varēju just prakses trūkumu, taču ringā jutos labi. Ar katru nākamo cīņu mans sniegums būs aizvien labāks. Prieks, ka ne tikai pēc manas sejas var redzēt, ka cīņa bija smaga, Fedos neizskatās labāk,” pēc cīņas portālam sportacentrs.com stāstīja Juris Ivanovs, kura cīņa tika atzīta par vakara skaistāko cīņu, par ko abi sportisti no pasākuma organizatoriem saņēma specbalvas.

„Baltic Combat” rezultāti

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
BokssArtūrs KuļikauskisYuri Barashjan (Ukraina)PTS63:00
BokssOļegs FedotovsTadas Jonkus (Lietuva)PTS63:00
BokssRaimonds SniedzeGiorgijs DuņecsPTS43:00
BokssDmytro Fedos (Ukraina)Juris IvanovsPTS44:00
BokssJevgēņijs AndrejevsAndrejs PokumeikoPTS43:00
BokssStaņislavs MakarenkoOļegs LopajevsPTS43:00
BokssAleksandrs RadjuksĒriks LūkinsTKO21:46
BokssJānis PukšinsArtūrs PoneTKO31:11
K-1Jevgēņijs AleksejevsJuozas Minkevičius (Lietuva)PTS33:00

Izmantotie resursi:
gladiator.lv