Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pārrunas par Kļičko un Valujeva cīņu pārtrauktas

Jānis Pārums

Pārrunas par Kļičko un Valujeva cīņu pārtrauktas
Vitālijs Kļičko un Bernds Bente
Foto: Reuters

Neveiksmīgi noslēgušās pārrunas starp pasaules čempionu WBC versijā smagajā svarā ukraini Vitāliju Kļičko (39-2, 37KO) un bijušo WBA čempionu krievu Nikolaju Valujevu (50-2, 34KO) par abu bokseru iespējamo cīņu, informējis Kļičko menedžeris Bernds Bente.

Kļičko pārstāvis asi kritizējis slaveno Donu Kingu, kurš pārstāv Valujeva intereses, tieši viņu vainojot neveiksmīgajā pārrunu iznākumā: "Dons Kings ir jucis. Viņš izvirzīja pilnīgi nepamatotas prasības. Ar kompāniju "Sauerland Events" mums nebūtu bijis tik daudz problēmu. Taču ar Kingu mēs vairs nerunāsim."

Kā potenciālo Kļičko pretinieku Bente nosaucis kubieti Odlanieru Soli, kurš līdz šim vēl nav zaudējis (15-0, 11KO). Solim gan 20. martā ieplānota cīņa pret Kostarikas bokseri Karlu Deivisu Dramondu, taču , ja pārrunas starp ukraiņa un kubieša pārstāvjiem būs sekmīgas, Solis atteiksies no cīņas ar Dramondu, lai cīnītos ar Kļičko par WBC jostu. Iespējamā cīņa varētu notikt nevis futbola kluba "Schalke 04" stadionā Gelzenkirhenē, bet gan ietilpības ziņā mazākā stadionā Hamburgā, jo šī cīņa diez vai vācu līdzjutējos radīs tik milzīgu interesi kā tas būtu bijis gadījumā ar "gigantu cīņu" Kļičko – Valujevs.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

  +2 [+] [-]

, 2010-02-25 17:22, pirms 15 gadiem
nuu kā vnm nevar par kko vienoties
cerams jau, ka cīņa Kļičko - Valujevs notiks