Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čemberss: "Manas izredzes ir lieliskas"

Jānis Pārums

Čemberss: "Manas izredzes ir lieliskas"
Edijs Čemberss

Amerikāņu bokseris Edijs Čemberss atzinis, ka iespējas uzvarēt rīt gaidāmajā cīņā pret Krievijas supersmagsvaru Aleksandru Povetkinu ir lielas, turklāt viņam palīdzēs līdzjutēju atbalsts.

"Cīņas uzvarētājam būs iespēja cīnīties par pasaules čempiona titulu un kļūt par nopietnu personību pasaules boksā," sacīja Čemberss. "Amerikas līdzjutējiem tas būtu liels notikums, ja es kļūtu par pasaules čempionu. Taču pirmkārt es gribu uzvarēt sev, savai ģimenei un komandai."

"Manas izredzes uzvarēt ir lieliskas. Tieši tāpēc esmu drošs cīnīties viņa skatītāju priekšā," piebilst Čemberss, kurš līdzšinējā profesionāļa karjerā aizvadījis 30 cīņas, visās izcīnot uzvaras, turklāt 18 no cīņām uzvarētas ar nokautu. Cembersa - Povetkina cīņa notiks Berlīnē (Vācija), taču paredzams, ka to apmeklēs apmēram 3000 krievu līdzjutēju. Turklāt Povetkins Vācijā ir gana populārs.

Amerikāņu boksera tēvs, arī Edijs Čemberss neuzskata, ka Povetkina (14-0, 11KO) pieredze un panākumi amatieru konkurencē (Povetkins ir Atēnu (2004.g.) Olimpisko spēļu čempions – aut.) būtu kas īpašs: "Viņam ir liela pieredze amatieros. Un kas par to? Mēs esam profesionāļi."

Povetkina – Čembersa cīņas uzvarētājam būs iespēja boksēties par pasaules čempiona titulu IBF versijā pret pašreizējo tā īpašnieku Vladimiru Kļičko, kurš februāra beigās aizvadīs jostas apvienojošo cīņu, tiekoties ar WBC čempionu Sultanu Ibragimovu.

Izmantotie resursi:
www.si.com

     [+] [-]

, 2008-01-25 11:48, pirms 16 gadiem
shii ciinja gadiijumaa nav vienaa nakti un apmeeram vienaa laikaa ar NHL zvaigzhnju speeli? man liekas, ka viasat sport raada nhl all stars un peec tam uzreiz shito ciinju: povetkins- chemberss!