Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

"K2 Promotions" un "National Box Promotion" apvienojas

Jānis Pārums

Ceturtdien īpašā pasākumā par apvienošanos paziņoja divas Ukrainas boksa promouteru kompānijas – brāļu Kļičko "K2 Promotions" un "National Box Promotion", izveidojot vienotu kompāniju "K2 East Promotions".

"Jaunā kompānija ir divu partneru apvienošanās, no kurām katram ir savas stiprās puses," paziņoja Vitālijs Kļičko. "Mūsu mērķis ir veicināt ukraiņu bokseru attīstību pasaules profesionālajā boksā. Uzskatu, ka mūsu ceļš ir lemts veiksmei un mums ir visas iespējas padarīt Ukrainu par Postpadomju telpas boksa Meku. Paies vairāki gadi un mums būs pasaules čempioni visās svara kategorijās."

"Piecu gadu laikā, kopš pastāvam, esam iemācījušies rīkot visaugstākā līmeņa boksa turnīrus," atzina "National Box Promotion" prezidents Vadims Buhkalovs. "Mēs esam noveduši līdz cīņām par tituliem jaunus un talantīgus ukraiņu bokserus. Atlika spert tikai izšķirošo soli."

Izmantotie resursi:
www.klitschko.com