Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ibragimovs: "Esmu pateicīgs Kļičko"

Jānis Pārums

Krievu supersmagā svara bokseris, pasaules čempions WBO versijā Sultans Ibragimovs izteicis gandarījumu, ka viņam būs iespēja aizvadīt jostas apvienojošo cīņu ar IBF pasaules čempionu Vladimiru Kļičko (Ukraina).

"Kad pārgāju no amatieru boksa uz profesionāļiem, es sev uzstādīju divus mērķus – izcīnīt pasaules čempiona titulu un pēc tam šo titulu apvienot ar citu versiju tituliem," sacīja Ibragimovs. "Taču kļūdams par čempionu diemžēl nemanīju bokserus (citus pasaules čempionus supersmagajā svarā – aut.), kas vēlētos tikties ar mani. Tāpēc esmu ļoti pateicīgs Vladimiram Kļičko, kas kā īsts čempions, piekrita cīņai ar mani. Domāju, ka 23. februārī Ņujorkā būs gaidāms īsts boksa šovs."

Ibragimova nākamais pretinieks Kļičko piebilda: "Jostas apvienojošā cīņa ir tas, ko visā pasaulē vēlas redzēt boksa cienītāji. Ibragimovs nodemonstrēja lielisku meistarību, pārspējot Šenonu Brigsu un Evanderu Holifīldu. Mums izdosies lieliska cīņa!"

Kļičko un Ibragimova cīņa notiks 2008. gada 23. februārī, Ņujorkā, leģendārajā "Madison Square Garden".

Izmantotie resursi:
www.allsport.ru
Foto: AP