Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage: "Sadošu Hopkinsam pa pakaļu"

Jānis Pārums

Kalzage: "Sadošu Hopkinsam pa pakaļu"
Džo Kalzage. Foto: AP

Britu bokseris absolūtais pasaules čempions svara kategorijā līdz 76.2 kilgoramiem Džo Kalzage veltījis asus vārdus sava nākamā pretinieka Bernarda Hopkinsa (ASV) virzienā, norādot, ka amerikānis sevi padara par muļķi.

Viss sākās ar to, ka Hopkinss paziņoja, ka viņš nekad nezaudēs "baltajam cilvēkam". Pēc tam abi bokseri ar ne visai laipnām frāzēm apmainījas jau pirms Floida Meivezera (ASV) un Rikija Hatona (Lielbritānija) cīņas un kopš tā brīža abu izteikumi kļuvuši arvien asāki.

"Hopkinss pats sev uzlēja samazgas, pasakot, ka nekad nezaudēs baltajam cilvēkam," teica Kalzage. "Viņš sevi pataisīja par idiotu. Es viņu neapvainoju, jo zināju sekas. Es nezaudēšu melnajam, baltajam, dzeltenajam cilvēkam, nezaudēšu zaļajam cilvēkam, nevienam nezaudēšu. Viss! Tas bija stulbs komentārs no viņa puses."

"Es zinu, kas notiks ringā. Viņš zaudēja Rojam Džonsam un Žermēnam Teiloram, bet es esmu bijis neuzvarams kopš 1992. gada. Pagaidīsim līdz cīņai un tad redzēsim, kurš ir leģenda," Kalzage atbildēja uz Hopkinsa repliku par to, ka brits ir parasts čempions, bet Hopkinss – leģenda.

"Es esmu gandarīts, ka šī cīņa notiks. Turpmāk sekos smags darbs, lai varu Hopkinsam sadot pa pakaļu," piebilda britu bokseris.

Kalzage izteica cerību, ka tiesneši darbosies godīgi, norādot, ka Hopkinss nereti izdara sitienus arī ar galvu, kas nav atļauts: "Ceru, ka viss būs godīgi. Ceru, ka Hopkinss necīnīsies "netīri". Viņš teica, ka šī būs viņa pēdējā cīņa. Tad iesaku Hopkinsam izbaudīt laiku līdz tai."

Brits noliedza, ka būtu ieinteresēts cīņā ar bijušo "pound for pound" čempionu Roju Džonsu junioru: "Mani vairāk interesē Kellija Pavlika un Žermēna Teilora revanša cīņas uzvarētājs. Es dodu priekšroku cīņām ar bokseriem, kuri ir virsotnē."

Absolūtā pasaules čempiona boksā svarā līdz 76.2kg Džo Kalzages cīņa ar svara kategoriju augstāk esošo Bernardu Hopkinsu notiks šī gada 19. aprīlī Lasvegasā.

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 17:30, pirms 16 gadiem
galu galaa viens no vinjiem tomer dabuus pa pakalju un , visticamāk ar nokdaunu..

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 17:47, pirms 16 gadiem
Šī neapšaubāmi būs viena no interesantākajām un skatāmākajām cīņām pēdējo gadu laikā....

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 18:06, pirms 16 gadiem
Man līdz šim šķita ka boksā dod pa muti... neviss pa pakaļu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-24 18:38, pirms 16 gadiem
Bišku rasists Hopkinss - tas nekas, white man marches on...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-24 19:16, pirms 16 gadiem
Baigi parliecinats!!!~

     [+] [-]

, 2008-01-24 19:38, pirms 16 gadiem
Hopkins zaudēs,cerams- rasistiskais nigers!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-26 01:24, pirms 16 gadiem
tādi tak tie melnie bokseri visi ir......