Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hopkinss atteicies no cīņas ar Trinidadu

Jānis Pārums

Hopkinss atteicies no cīņas ar Trinidadu
Bernards Hopkinss
Foto: AFP

Amerikāņu bokseris Bernards Hopkinss noraidījis Puertoriko boksera Feliksa Trinidada piedāvājumu aizvadīt cīņu. Par to plašsaziņas līdzekļiem paziņojis Trinidada tēvs Felikss Trinidads vecākais.

Hopkinss (48-5-1, 32KO) un Trinidads (42-3, 35KO) boksējās jau 2001. gadā un tad ar nokautu uzvarēja Hopkinss, bet pēc amerikāņa zaudējuma britam Džo Kalzagem (45-0, 32KO) pagājušās nedēļas nogalē, Trinidads piedāvāja Hopkinsam aizvadīt revanša maču.

"Hopkinss vienmēr ir teicis, ka negrib vēl vienu cīņu ar Feliksu, bet mēs allaž esam bijuši ieinteresēti revanšēties," žurnālistiem sacīja Trinidads vecākais. "Tas tāpēc, ka Bernards 2001. gadā manam dēlam sagādāja pirmo zaudējumu karjerā."

Tagad par Puertoriko boksera prioritāti kļuvusi iespējamā cīņa ar vidējā svara bokseri Žermēnu Teiloru (27-2-1, 17KO), kurš savās pēdējās divās cīņās bija spiests atzīt Kellija Pavlika pārākumu, tādejādi piedzīvojot pirmās neveiksmes karjerā.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
sports.ru