Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins: "Jūtos piemānīts"

Jānis Pārums

Povetkins: "Jūtos piemānīts"
Aleksandrs Povetkins (pa labi) un treneris
Valērijs Belovs. Foto: Itar Tass

Obligātais Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) obligātais titula pretendents smagajā svarā Aleksandrs Povetkins (Krievija) nav apmierināts kā izvērtās viņa cīņa ar Taurusu Saiksu (ASV) un jūtas piemānīts.

"Esmu ļoti neapmierināts ar sestdien notikušo cīņu. Tāda sajūta, ka mēs esam piemānīti. Protams, es biju plānojis uzvarēt Saiksu, taču biju domājis, ka viņš ir krietni spēcīgāks. Redzēju viņa cīņu ar Hasimu Rahmanu un tur viņš [Saikss] bija pavisam cits bokseris. Vīlies – tā es jūtos šobrīd," sacīja Povetkins, kurš sestdien ceturtajā raundā nokautēja Saiksu.

"Sanāca vien tāda kā iesildīšanās. Tikai nesaprotu kāpēc Saikss to sarīkoja, tā vietā, lai aizvadītu pilnvērtīgu cīņu," brīnījās krievu bokseris. "Viņš runā par savainojumu? Tās jau ir viņa problēmas. Nepilnu četru raundu laikā neko nopietnu nemanīju. "

"Tuvākajā mēnesī mazliet samazināšu apgriezienus, atpūtīšos. Paskriešu krosiņus, iziešu atjaunošanās procedūras. Protams, ne no cīņas – tur es pat iesvīst nepaspēju. Taču pati gatavošanās cīņai ar Saiksu bija nopietna, ar labiem sparingpartneriem."

Izmantotie resursi:
allsport.ru

  -2 [+] [-]

, 2008-07-22 00:46, pirms 16 gadiem
Protams, es biju plānojis uzvarēt Saiksu, taču biju domājis, ka viņa ir krietni spēcīgāks. sitais laikam speciali ta uzrakstiits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: raimis10
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-07-22 01:32, pirms 16 gadiem
Nu ko Jūs te muldat? Protams, ka Povetkins vīlies šajā cīņā. Tā bija pēdējā (oficiālā) pārbaude pirms cīņas ar Kličko. A kas tā par pārbaudi, ja pretinieks tikai rāpo pa zemi, un nevar nevienu sitienu izdarīt. Tad jau tiešām labāk dauzīt boksa maisu, tas vismaz neķerās riņķī ap vēderu. No Saiksa puses tas bija visīstākais farss, ne cīņa.

  +5 [+] [-]

, 2008-07-22 01:33, pirms 16 gadiem
smilchs rakstīja: bļāviens, čalis iztērējis milzu līdzekļus, lai gatavotos cīņai un tad kaut kāds abālis izdomā atdot maču! Pilnībā saprotu Povetkinu!

Piekrītu.

     [+] [-]

, 2008-07-22 08:59, pirms 16 gadiem
patika kā se rakstījā par Saiksu - tipa izskatījies ka džeks vienkārši klīdis pa zāli un kādā brīdī nejauši trāpijis ringā, kur šo nez kāpēc sākuši sist "kamon džeki, kapēc? par ko?" un nācies meklēt tiesneša palīdzību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja