Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Goings nokautē, Moraless zaudē

Jānis Pārums

Goings nokautē, Moraless zaudē
Goings (pa labi) cīņā ar Kambalu 2008. gada
8. martā. Foto: John Kuntz

Pēdējo nedēļu laikā cīņas aizvadījuši divi latviešu boksera Kaspara Kambalas bijušie pretinieki Alvaro Moraless un Maiks Goings. Abi gan aizvadījuši krietni atšķirīgas cīņas – Moraless zaudēja, bet Goings tika pie pirmā panākuma.

Alvaro Moraless, pret kuru Kambala debitēja boksā, pirms pāris dienām četru raundu cīņā pēc punktiem zaudēja poļu bokseri Gžegožu Kielsu – visi trīs tieneši deva uzvaru Kielsam ar identisku rezultātu – 40:36. Tas bija Moralesa otrais zaudējums profesionālā boksera karjerā – vēl pieredzējušā (amatieru konkurencē ap 160 cīņu – aut.) apaļīgā amerikāņu boksera rēķinā ir trīs uzvaras un četri neizšķirti.

Maiks Goings, savukārt pārsteidzis, – eSports.lv lietotājiem bija iespēja redzēt video ar Kambalas cīņu pret šo amerikāni, kuru Kaspars sakāva jau otrajā raundā, turklāt Goingam nebija pat labu iespēju uzbrukt . Cīņā pret Čadu Foresteru , Goings jau bija nevis upura, bet vajātāja lomā – Foresters, kas debitēja profesionāļos, tika nokautēts otrajā raundā.

Zināms arī Goinga nākamais pretinieks – 15. augustā amerikānis izies ringā pret debitantu Ēriku Bozanu.

Kaspara Kambalas nākamā cīņa paredzēta 8. jūlijā "Cox Pavilion", kas atrodas Kaspara bijušās universitātes UNLV ēku kompleksā. Kambalas pretinieks vēl nav zināms. Tajā pašā datumā un turpat cīnīsies ar cits Kambalas bijušais pretinieks Emīls Vaitroks, kurš boksēsies ar Riko Rodrigesu.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2008-06-24 13:05, pirms 16 gadiem
Maisi ne boxeri