Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pavliks nosargā titulus

Jānis Pārums

Pavliks nosargā titulus
Kellijs Pavliks
Foto: AP

Agrā svētdienas rītā pēc Latvijas laika amerikāņu bokseris, WBC un WBO pasaules čempions vidējā svarā Kellijs Pavliks, nosargāja savus titulus pārliecinoši pieveicot meksikāni Marko Antonio Rubio.

Praktiski visas cīņas gaitā pārsvars piederēja esošajam čempionam Pavlikam, tāpēc pēc devītā raunda Rubio (43-5-1, 37KO) sekundanti nolēma cīņu neturpināt, līdz ar to par uzvarētāju tika atzīts amerikānis, kuram tā bija 35 uzvara profesionāļa karjerā 36 aizvadītajās cīņās (35-1, 31KO).

Vienīgo zaudējumu karjerā Pavliks piedzīvoja savā priekšpēdējā cīņā pērnā gada oktobrī. Tad amerikānis diezgan negaidīti un pārliecinoši pēc punktiem kapitulēja tautietim, tobrīd 43 gadus vecajam (Pavlikam ir 26 – aut.) Bernardam Hopkinsam. Titulus Pavliks gan nezaudēja, jo cīņas likme nebija čempionu jostas.

Izmantotie resursi:
boxrec.com