Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins raksturo Čembersu

Jānis Pārums

Povetkins raksturo Čembersu
Aleksandrs Povetkins treniņā.
Foto: Itar Tass

Pirms sestdien gaidāmās cīņas pret Ediju Čembersu (ASV), krievu supersmagā svara bokseris Aleksandrs Povetkins savas valsts plašsaziņas līdzekļiem raksturojis savu pretinieku, kā arī salīdzinājis amatieru un profesionālo boksu.

"Gatavošanās notiek pēc plāna. Domāju, ka ringā iziešu lieliskā sportiskajā formā. Mans pretinieks Čemberss nav tik vienkāršs bokseris kā varētu domāt, viņš ir pietiekami ātrs un viltīgs."

"Ārpus sporta zāles cenšos par boksu nedomāt. Lasu grāmatas, skatos filmas. Par daudz domājot, rodas lieks un nekam nevajadzīgs stress," sacīja krievu bokseris.

Povetkins nepiekrita, ka profesionālais bokss būtu grūtāks par amatieru: "Nedomāju, ka profesionālais bokss būtu krietni spēcīgāks un smagāks par amatieru boksu. Amatieru boksā nereti nākas cīnīties pat smagāk. Amatieros notiek viena cīņa pēc otras, tur jāboksējas regulāri, bet par pretiniekiem praktiski neko nezini. "

Jāatgādina, ka Povetkins 2004. gadā uzvarēja Atēnu Olimpiskajās spēlēs un pēc tam pārgāja uz profesionālo boksu, kur jau izcīnījis 14 uzvaras (11KO) pēc kārtas. Viņa pretiniekam Edijam Čembersam ir lielāka pieredze – 30 cīņās gūtas 30 uzvaras (16KO). Abi bokseri ringā izies 26. janvārī. Povetkina un Čembersa cīņas uzvarētājs vēlāk tiksies ar pasaules čempionu IBF versijā Vladimiru Kļičko.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja