Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Lai Hejs runā, es viņu uzvarēšu"

Jānis Pārums

Valujevs: "Lai Hejs runā, es viņu uzvarēšu"
Nikolajs Valujevs
Foto: AFP

Krievu smagā svara bokseris, Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions Nikolajs Valujevs (50-1, 34KO) ir pārliecināts, ka 7. novembrī paredzētajā cīņā pret britu Deividu Heju (22-1, 21KO) viņš izcīnīs uzvaru.

Valujevs atgādina, ka viņa un Heja cīņa notiks Vācijas pilsētā Nirnbergā, kur viņš jau nesen ir cīnījies. 2008. gada februārī Valujevs tur pieveica baltkrievu bokseri Sergeju Ļahoviču un uzskata, ka uzvarēs arī Heju.

"Hejs kā vienmēr daudz muld, bet tās ir viņas tiesības. Lai viņš runā, ko vien vēlas," sacīja krievu bokseris. "Esmu priecīgs, ka man atkal būs iespēja cīnīties "Nuernberg Arena" – tieši šeit pirms pusotra gada es uzvarēju Sergeju Ļahoviču un esmu pārliecināts, ka gūšu panākumu arī 7. novembrī. Hejs, protams, ir spēcīgs pretinieks, taču es spēšu viņu uzvarēt un nosargāt savu titulu."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-21 16:32, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: Viņam vajadzēja teikt "Lai Hejs runā kamēr var, jo drīz ar viņu runās mana dūre!"
drīz vienkārši Heja nevarēs parunāt

  +4 [+] [-]

, 2009-09-21 16:58, pirms 15 gadiem
Loti jau gribētos, lai Valujevs aizvērtu muti tam iznirelim Hejam. Taču, objektīvi, Valujevam ir milzīgas problēmas ar ātriem un tehniskiem bokseriem. Un vairakas no pēdējām cīņām Valujevs ir uzvarējis tikai pateicoties tiesnesu "objektivitatei". Cerība būtu, ja Valujevs būtu pančers, taču arī sitiena spēka viņam nav. Tākā, visticamak, Hejs Valujevu parliecinoši izpunktēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 17:54, pirms 15 gadiem
eclipse rakstīja: Loti jau gribētos, lai Valujevs aizvērtu muti tam iznirelim Hejam. Taču, objektīvi, Valujevam ir milzīgas problēmas ar ātriem un tehniskiem bokseriem. Un vairakas no pēdējām cīņām Valujevs ir uzvarējis tikai pateicoties tiesnesu "objektivitatei". Cerība būtu, ja Valujevs būtu pančers, taču arī sitiena spēka viņam nav. Tākā, visticamak, Hejs Valujevu parliecinoši izpunktēs.
Par to viņa sitiena spēku gan varētu pastrīdēties, īstenībā tas ir viņa lielākā cerība un trumpis, cita lieta ir Heja ātruma priekšrocība ...

  +5 [+] [-]

, 2009-09-21 18:05, pirms 15 gadiem
Čaks Noris vienā dienā var uzvarēt visus Ķīnas iedzīvotājus galda tenisā. ... Bail iedomāties ja viņš pret Heju boksā cīnītos ...!

     [+] [-]

, 2009-09-21 18:09, pirms 15 gadiem
Maigoniitis rakstīja: Par to viņa sitiena spēku gan varētu pastrīdēties, īstenībā tas ir viņa lielākā cerība un trumpis, cita lieta ir Heja ātruma priekšrocība ...
Nepiekritīšu. Spriežot pēc gabarītiem sitiena spēkam bija jābūt kolosālam, taču...Viņš nesit, viņš grūž. Tehnikas nepilnības. Pat tāds labs treneris kā Zimins neko nevar labot. Taču nogāzt Valujevu, domāju, pat Kļičko brāļi nevarēs. Protams, ceru, ka viņam, tomēr, izdosies veiksmīgs sitiens un Hejs aizpeldēs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-21 20:44, pirms 15 gadiem
Bourne rakstīja: Nevar tie visi bokseri (Kiličko, Vasujevs u.c) savākties un kādā vientuļā stūri Hejam katrs pa 20 sitienu kārtām pa seju sadod? Tiešām zbal man viņa muldēšana, un domāju netikai man....
Šitas bija vnk stulbi.

     [+] [-]

, 2009-09-21 22:26, pirms 15 gadiem
nu bez k.o. hejs neuzvarēs tas ir skaidrs . Vācijā tā nemēdz notikt
it īpaši valujeva gadījumos. Un Chin diemžēl Černobiļas lepnuam ir napstrīdams

     [+] [-]

, 2009-09-21 23:26, pirms 15 gadiem
Par to chinu jau tapēc, ka viņam jau nav diezko viegli ielikt pa viņu.