Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua promouteris Hērns atzīst zaudējumu un slavē Usiku: "Desmitajā raundā viņš bija neticams"

Agris Suveizda

Džošua promouteris Hērns atzīst zaudējumu un slavē Usiku: "Desmitajā raundā viņš bija neticams"
Edijs Hērns un Entonijs Džošua. Foto: Reuters/Scanpix

Britu smagsvars Entonijs Džošua (24-3, 22 KO) otro reizi pēc kārtas atzina ukraiņu boksera Oleksandra Usika (20-0, 13 KO) pārākumu, nespējot atgūt zaudētās jostas. Šoreiz viņš zaudēja ar dalītu lēmumu.

Tiesneši lēma 116:112, 115:113, 113:115 Usikam par labu, un vienīgais no trim tiesnešiem, kurš saskatīja brita uzvaru, bija Glens Feldmens. Viņa vērtējums raisīja sašutumu, taču Džošua promouteris Edijs Hērns neuzskata, ka Feldmena rezultāts bijis ārprātīgs. Hērns pats gan atzina, ka Džošua cīņā zaudējis.

"Vairāki cilvēki domāja, ka Džošua bija vadībā, un Feldmens nebija vienīgais. Man pašam šķita, ka viņš zaudēja par diviem raundiem, bet tad, kad rezultāts ir 115:113, punkti ir ļoti līdzvērtīgi un viens vai divi raundi ainu var padarīt pretēju," sacīja Hērns.

"Manā rezultātu kartītē Džošua līdz devītajam raundam bija līdzās vai pat priekšā Usikam, taču Usiks uzvarēja pēdējos raundos. Uzskatu, ka viņš bija lielisks un ka tas bija viens no labākajiem sniegumiem. Devītajā raundā Džošua dominēja, Usiks bija nopietni cietis – šķita, ka ar viņu varētu būt cauri. Taču tas, ko viņš paveica desmitajā raundā, bija neticami, un tieši tādēļ viņš ir labākais pasaulē. Tas, cik daudz sitienu viņš izdarīja desmitajā raundā, bija iespaidīgi. Nespēju noticēt tam, ko viņš paveica izšķirošajos raundos."

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/hearn-i-usyk-winning-115-113-what-he-tenth-round-unbelievable—168514