Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Soliss sakauj Dramondu

Jānis Pārums

Soliss sakauj Dramondu
Odlaniers Soliss
Foto: notifight.com

Kārtējo uzvaru profesionāļa karjerā šorīt ASV izcīnīja Kubas bokseris Odlaniers Soliss, kurš priekšlaicīgi tika galā ar Kostarikas pārstāvi Karlu Deivisu Dramondu. Tiesnesis cīņu apturēja pēc trešā raunda.

Soliss jau pašā cīņas sākumā pārņēma iniciatīvu, dominējot pirmajos raundos. Daudz netrūka, lai trešā raunda izskaņā Dramonds piedzīvotu nokdaunu. Pēc trešā raunda Dramonds saviem sekundantiem pateicis, ka nav gatavs cīnīties tālāk un tiesnesis apturējis cīņu. Vairāki resursi vēsta, ka Kostarikas bokseris iespējams guvis rokas savainojumu.

Pēc šīs cīņas Soliss savu uzvaru sēriju pagarinājis līdz sešpadsmit (16-0, 12KO). Bijušais WBA titula pretendents Dramonds (26-3, 20KO) visas savas neveiksmes piedzīvojis 13 mēnešu laikā – pērn februārī pret Ruslanu Čagajevu, jūlija beigās pret Dereku Rousiju un tagad pret Solisu.

Kubieša menedžeris Ahmets Oners jau iepriekš izteicies, ka Solis ir gatavs cīnīties ar brāļiem Kļičko. "Kļičko no Odlaniera var glābt tikai viņu došanās pensijā. Viņi negrib cīņu ar Solisu, jo zina, ka viņš ir vienīgais, kas var apdraudēt viņu titulus. Ja viņi negribēs cīnīties labprātīgi, tad Soliss kļūs par obligāto titula pretendentu un Kļičko neatliks nekas cits kā cīnīties," paziņoja Oners.

Ievērības cienīgs ir fakts, ka vēl cīnoties amatieru konkurencē Soliss kļuva par trīskārtēju pasaules čempionu, 2004. gadā triumfēja arī Atēnu olimpiādē. 2001. gada pasaules čempionāta finālā viņš ar tehnisko nokautu trešajā raundā pieveica šī brīža pasaules čempionu WBA versijā Deividu Heju.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2010-03-21 19:22, pirms 15 gadiem
visi grib tikai brāļus, visi ir gatavi nolikt uz dēļiem, bet kaut kā pēdējā laikā neizdodas

     [+] [-]

, 2010-03-22 21:03, pirms 15 gadiem
Nu es domaaju ka Solisam tas vareetu izdoties. VIVA LA CUBA