Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pavliks: "Teilors to nožēlos"

Jānis Pārums

Pavliks: "Teilors to nožēlos"
Kellija Pavlika triumfs iepriekšējā cīņā. Foto: AFP

Pasaules Boksa padomes (WBC) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempions vidējā svarā Kellijs Pavliks (ASV) brīdinājis savu tautieti Žermēnu Teiloru, ka tam nāksies nožēlot gaidāmo revanša cīņu.

Pavliks un Teilors tikās jau šī gada septembrī un tad ar tehnisko nokautu uzvarēja tieši Pavliks, sagādājot Teiloram pirmo zaudējumu karjerā.

"Es domāju, ka tā ir muļķīga kļūda no viņu puses," sacīja Pavliks par 16. februārī gaidāmo cīņu. "Lai kādu mērķu vadīts viņš cīnīsies, domāju, ka viņš to nožēlos. Cīnoties ar mani cīņām kuras likme nav mani tituli, viņš izdara muļķību. "

Atšķirībā no abu bokseru iepriekšējās cīņas septembrī, kad cīņa notika par WBC un WBO tituliem, šoreiz cīņas likme būs vienkārši uzvara. Atliek tikai minēt vai Teilors apmierinās savu ego revanšējoties, taču neiegūstot titulus.

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com

     [+] [-]

, 2007-12-20 11:31, pirms 17 gadiem
Pavļiks