Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hatonam vēl piecas cīņas

Hatonam vēl piecas cīņas
Foto: AP

Britu boksera Rikija Hatona tēvs un menedžeris Rejs atzinis, ka Rikijam nākamajos divos gados paredzēts aizvadīt piecas cīņas.

29 gadus vecais Hatons 11 dienas atpakaļ piedzīvoja savu pirmo zaudējumu profesionālā boksera karjerā - Lasvegasā cīņā par pasaules čempiona titulu pussmagajā svarā ar amerikāni Floidu Meivezeru viņš tika nokautēts 10. raundā un titulu nosargāja amerikāņu bokseris.

Rejs paziņojis, ka Rikijam paredzētas divas cīņas 2008. gadā un vēl trīs 2009. gadā.

''Šāds ir mūsu grafiks - vienu gadu divas cīņas, nākamo - trīs. Nākamgad jāaizvada divas,'' saka Hatons vecākais. ''Rikijs varētu vēl ilgi iziet ringā, taču viņš nevēlas cīnīties, ja nespēj to darīt ar visu spēku,'' dēlu raksturo Rejs.

''Pagaidām nav zināms, kur notiks viņa nākamā cīņa. Rikijs vēlētos Mančesterā, taču Īrijā ir ļoti daudz viņa fanu. Pagaidām arī nav zināms viņa pretinieks, taču tas noteikti būs kāds no spēcīgākajiem sportistiem.''

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk