Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

''Youtube'' slavenība Pols sestajā raundā nokautē bijušo UFC zvaigzni Vudliju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Youtube'' slavenība Pols sestajā raundā nokautē bijušo UFC zvaigzni Vudliju
Džeiks Pols pēc Vudlija nokauta. Foto: AP/Scanpix

Piekto uzvaru tikpat boksa cīņās naktī uz svētdienu izcīnīja ''Youtube'' zvaigzne Džeiks Pols, kurš sestajā raundā ar efektīvu sitienu nokautēja bijušo UFC čempionu pusvidējā svarā Taironu Vudliju.

''Youtube'' slavenība Džeiks Pols arī otrajā savstarpējā cīņā pārspēja bijušo UFC pusvidējā svara čempionu Taironu Vudliju, sestā raunda beigās ar spēcīgu sitienu nodrošinot sev panākumu. Abu pirmajā cīņā 29. augustā Pola dzimtajā pilsētā Klīvlendā ''Youtube'' slavenība uzvarēja pēc nevienprātīga tiesnešu lēmuma.

Pols savu pirmo cīņu aizvadīja 2020. gada janvārī, un pagaidām uzvarējis visās piecās aizvadītajās cīņās. ''Esmu nokautējis visus, pret kuriem līdz šim esmu boksējis,'' pēc cīņas ar savu rezultātu lepojās Pols, izsaucot tādas UFC zvaigznes kā Neitu Diazu par arēnas pamešanu pēc tam, kad Vudlijs tika nokautēts.

Sākotnēji Polam bija paredzēta cīņa ar Tomiju Fjūriju, taču veselības problēmu dēļ Fjūrijs atteicās no cīņas. ''Viņš ir leģenda,'' par Vudlija piekrišanu cīnīties pret ''Youtube'' slavenību pēc cīņas teica Pols. ''Respektēju, ka viņš piekrita cīņai divas nedēļas pirms tās,'' turpināja vēl nepieveiktais Pols, ar necenzētiem vārdiem vēršoties pie Tomija Fjūrija.

Tikmēr Vudlijs atzina, ka Pols jāsāk respektēt par to, ko viņš prot boksa ringā: ''Ir jāsāk cienīt Džeika prasmes.''

Vienu brīdi sociālajos tīklos Polu izaicināja Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis. "Mēs zinām, ka viņi ļoti ātri painteresējās pie attiecīgiem cilvēkiem, kas ir Mairis un ko tas nozīmē. Jūtūberiem šāda cīņa nevar iedot nekādu pievienoto vērtību – nekādu! Zaudējot viņiem tā visa izklaide beigtos, bet ko viņi iegūtu uzvarot? Īstermiņā – neko, ilgtermiņā – jāaizstāv tituls pret tāda paša līmeņa bokseri, kam viņi vienkārši nav gatavi. Un procentuālā iespēja uzvarēt Mairi droši vien būtu līdzīga kā zibens spēriens no skaidrām debesīm," intervijā raidījumam ''Sporta Studija'' par iespējamo cīņu bilda Zeps.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2021-12-19 09:59, pirms 2 gadiem
Kā sportists Vudlijs ar šo sasniedza bomža līmeni. Vēl jau var progresēt līdz maisam....
Pols malacis,patiesībā,priekš ierindas pīpļa labs progress.
Nez vai ar Fjuriju ietu tik labi

  +2 [+] [-]

, 2021-12-19 10:12, pirms 2 gadiem
Nākamo cīņu pret Mairi, šis cirks ir jābeidz!

  -1 [+] [-]

, 2021-12-19 10:31, pirms 2 gadiem
Internetā jau smējās,ka Vudlijam jāmeklē lāzers un jāmēģina tikt vaļā no melnās ādas krāsas,jo hudos viņu vairs nelaidīs

     [+] [-]

, 2021-12-19 10:38, pirms 2 gadiem
Vudis naudu nopelnija ar so ari domaju pa lielam viss beidzies vinam hz ka kam pardot ko tadu vares pec visiem zaudejumiem.
Ar aktivu bokseri vajag cinu sitam calim.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-19 12:28, pirms 2 gadiem
Pols legenda

  +2 [+] [-]

, 2021-12-19 13:52, pirms 2 gadiem
sports jau tik netīrs ka es nticu vairs ka nebija paredzēts ka pols uzvarēs.Protams šķēliens normāls!

     [+] [-]

, 2021-12-19 15:57, pirms 2 gadiem
smuki nokrita

     [+] [-]

, 2021-12-19 17:10, pirms 2 gadiem
Nākamo cīņu ar Mairi!

     [+] [-]

, 2021-12-19 17:42, pirms 2 gadiem
Pff.... Skatoties no 1:31, skaidri var redzēt, ka Vudlijs nolaiž roku un saviebjās, gaidot sitienu. Sarunāta cīņa.......

     [+] [-]

, 2021-12-19 18:39, pirms 2 gadiem
SuperZoss rakstīja: Pff.... Skatoties no 1:31, skaidri var redzēt, ka Vudlijs nolaiž roku un saviebjās, gaidot sitienu. Sarunāta cīņa.......
tas točna,kur problēma bija pielikt otru roku,mierīgi paspētu...drīzāk pat nolaida viņu vēl zemāk-lūdzu sit!!

     [+] [-]

, 2021-12-21 13:22, pirms 2 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Kā sportists Vudlijs ar šo sasniedza bomža līmeni. Vēl jau var progresēt līdz maisam....
Pols malacis,patiesībā,priekš ierindas pīpļa labs progress.
Nez vai ar Fjuriju ietu tik labi
Kāds vēl ierindas pīplis?! Ierindas pīplis esmu es, kurš savu mūžu nav boksā trenējies un, kuram paterizējā fiziskā kondīcija ir ļoti apšaubāmā līmenī. Vot, mani izlaistu ringā, ej kaujies - tas būtu wow, ja kādu noliktu uz dēļiem. Pols jau uzskatāms par pusprofesionālu bokseri, kuram apkārt ir stafs, treneri utt. Patiesībā, maz ticams, ka visiem PRO bokseriem ir tāda komanda apkārt, ka šim fruktam.
p.s. teorētiski, Pols varētu pārstāvēt ASV Olimpiādē.

     [+] [-]

, 2021-12-21 17:42, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Kāds vēl ierindas pīplis?! Ierindas pīplis esmu es, kurš savu mūžu nav boksā trenējies un, kuram paterizējā fiziskā kondīcija ir ļoti apšaubāmā līmenī. Vot, mani izlaistu ringā, ej kaujies - tas būtu wow, ja kādu noliktu uz dēļiem. Pols jau uzskatāms par pusprofesionālu bokseri, kuram apkārt ir stafs, treneri utt. Patiesībā, maz ticams, ka visiem PRO bokseriem ir tāda komanda apkārt, ka šim fruktam.
p.s. teorētiski, Pols varētu pārstāvēt ASV Olimpiādē.
Sāka viņš kā pilnīgs noneims,progress līdz čalim kurš uzvar Askrenu un Vudliju ir ievērības cienīgs. Zinu,ka viens no brāļiem bija diezgan labs NCAA līmenī cīņā,kurš tieši man slinkums meklēt.
Tagad,jā ir jau kaut kāds līmenis,tehnika un fiziskais.
Domāju ka var salīdzināt ar 4-6 raundu galvgaļa pro divīzijas talantiem.