Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Alfaro zaudē savu titulu japānim Kobori

Jānis Pārums

Alfaro zaudē savu titulu japānim Kobori
Alfaro uz grīdas pēc Kobori sitiena
Foto: AFP

Nikaragvas bokseris Hosē Alfaro šodien zaudēja savu pasaules čempiona titulu boksā WBA versijā svara kategorijā līdz 61.2 kilogramiem, jau trešajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpjoties japānim Jusukem Kobori.

Pasaules Boksa asociācijas jeb WBA versijas pasaules čempiona titulu 24 gadus vecais Alfaro izcīnīja pērnā gada nogalē, kad 12 raundu cīņā pēc punktiem pieveica Taizemes bokseri Pravetu Singvanču. Pirms cīņas titula pretendents Kobori solīja, ka Alfaro valdīšana ātri vien beigsies un to pierādīja arī ringā.

Viegli gan tas nebija, neskatoties uz to, ka cīņa ilga tikai trīs raundus – Kobori pats saņēma nokdaunu otrajā raundā, taču nākamajā spēja atbildēt ar postošu kreiso āķi. Ar to gan vēl nebija gana – sekoja vēl viena japāņa ofensīva, līdz tiesnesis nolēma pārtraukt cīņu un par cīņas uzvarētāju paziņot Kobori.

Kobori izcīnīja savu 23 (23-2-1, 12KO) uzvaru profesionālā boksera karjerā, bet Alfaro piedzīvoja ceturto neveiksmi (20-4, 18KO).

Izmantotie resursi:
boxrec.com
espn.com