Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Man jāsaplosa Čagajevs"

Jānis Pārums

Valujevs: "Man jāsaplosa Čagajevs"
Nikolajs Valujevs
Foto: AFP

Pēc tam, kad tapa zināms, ka Nikolaja Valujeva cīņa ar pašreizējo pasaules čempionu smagajā svarā WBA versijā Ruslanu Čagajevu notiks maija beigās, Valujevs un viņa menedžeris izteica savus viedokļus.

"Man jāsaplosa, "jāpārrauj uz pusēm" Ruslans Čagajevs," par "Krievu milzi" dēvētais Valujevs bija lakonisks. Pērn Valujevs zaudēja titulu tieši Čagajevam, piekāpjoties 12 raundu cīņā pēc punktiem.

Valujeva menedžeris Boriss Dimitrovs uzsvēra, ka uz uzvaru pēc punktiem šoreiz nevajadzētu paļauties, Čagajevs ir jāpieveic ar nokautu: "Valujevam uzbeks ir jānogāž no kājām, pēc punktiem būs pagrūti uzvarēt, jo tiesības uz cīņas rīkošanu ieguva Čagajeva promouters Klauss Pīters Kols, tātad viņam būs iespējas arī izvēlēties tienešus. Dons Kings jau uzsvēris, ka viņš vēl novērtēs šos tiesnešus un neļaus nodarboties ar viltībām."

"Jebkurā gadījumā Čagajeva komandai ir iespējas "pastrādāt" ar tiesnešiem, tāpēc paļauties uz uzvaru pēc punktiem, būtu "slidens variants". Mums vajadzīgs nokauts. Līdz cīņai ir divi ar pusi mēneši. Nikolajs cītīgi trenējas, uzlabo sportisko formu, " piebilda Dimitrovs.

Neatkarīgi no cīņas iznākuma pašreizējais čempions Ruslans Čagajevs saņems 75% no 3.2 miljoniem ASV dolāru. Valujevs saņems atlikušos 25% t.i. viņa honorārs nesasniegs pat miljonu dolāru.

Saistītais raksts:
Čagajeva un Valujeva cīņa – 31. maijā

Izmantotie resursi:
kp.ru

     [+] [-]

, 2008-03-20 10:19, pirms 16 gadiem
Lūk šīs naudiņas jau vien parāda cik augsts līmenis šobrīd ir smagajā svarā.Pirms vairākiem gadiem,pie lielākas naudas vērtības,1 miljonu saņēma par taisno no bāra izvilktais Maknīlijs,kurš 15 sekundēs saņēma nelielu porciju no Taisona un pats nolēma ,ka viņam pietiek.ASV,domāju,vispār nevienu neinteresē ko šie divi dara,bet mani izbrīna kā Čagajevs no Kinga izsitis šādu sadalījumu,jo reāli tāds Čagajevs nav interesants nevienam,izņemot uzbekus.Šķiet,ka Kingam vajag vienkārši titulu lai varētu pelnīt vēlāk.Esmu pārliecināts,ka pēc uzvaras Valujevs dzīvos tikai pa Ameriku.