Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Martinesa potenciālie pretinieki - Alvaress un Koto, bet ne Golovkins

Jānis Pārums

Martinesa potenciālie pretinieki - Alvaress un Koto, bet ne Golovkins
Serhio Martiness
Foto: mirrorsport.net

WBC pasaules čempiona svarā līdz 72.6 kilogramiem argentīnieša Serhio Martinesa (51-2-2, 28KO) promouters Lū Dibella uzskata, ka šobrīd visreālākās pretinieku kandidatūras ir Migels Koto (38-4, 31KO) un Sauls Alvaress (42-1-1, 30KO).

Tāpat Dibella noraidījis iespēju, ka tuvākajā laikā varētu būt iespējama titulus apvienojošā cīņa pret WBA un IBO čempionu Genādiju Golovkinu (28-0, 25KO).

"Serhio atgriezīsies ringā gadu pēc savas pēdējās cīņas. Viņam ir jau 38 gadi. Pirms trim vai četriem gadiem viņš Golovkinu sakautu bez problēmām. Tagad Golovkins ir virsotnē," norādīja Dibella. "Es gan gribētu organizēt Martinesam lielu cīņu ar maksas translāciju. Viņa karjera tuvojas beigām un viņš grib nopelnīt naudu."

"Mūsu sarakstā numur viens ir Migels Koto. Otrais numurs ir Sauls Alvaress. Un tikai pēc šīm cīņām, kurās nešaubos, ka Serhio uzvarēs, mēs varēsim atgriezties pie sarunas par cīņu pret Golovkinu. Protams, ja tobrīd viņš boksā vēl kaut ko nozīmēs," piebilda Dibella.

Jāpiebilst, ka Alvaress un Koto 2014. gada 8. martā aizvadīs savstarpējo cīņu.

Izmantotie resursi:
Новости бокса и MMA. Все новости бокса, UFC,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-18 23:21, pirms 11 gadiem
Man vienalga ko citi saka, bet ja Martinezs būs atguvis formu pēc traumām (ceļgala operācijas 2 un lauzta roka). Viņš sakaus Golovkinu. Bet jāņem vērā Martinezs jau ir 38 gadus vecs ceru, ka rehabilitācija noritējusi veiksmīgi un viņš vēl parādīs velnu.