Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zauerlands: "Povetkina – Kļičko cīņas organizēšana ir laika jautājums"

Jānis Pārums

Zauerlands: "Povetkina – Kļičko cīņas organizēšana ir laika jautājums"
Kalle Zauerlands un Aleksandrs Povetkins
Foto: Wilhelm Springer

WBA smagsvaru čempiona, krievu boksera Aleksandra Povetkina (24-0, 16KO) promouters Kalle Zauerlands atzinis, ka pēc cīņas pret amerikāni Hasimu Rahmanu (50-7-2, 41KO) ticama ir Povetkina cīņa pret IBO, IBF, WBO un "Super" WBA čempionu, ukraini Vladimiru Kļičko (58-3, 51KO).

Jāatgādina, ka cīņu pret Hasimu Rahmanu, kuram šogad apritēs 40 gadi (Povetkinam ir 32), krievu bokseris aizvadīs 29.septembrī Vācijas pilsētā Hamburgā. Pēc tam, pēc Zauerlanda vārdiem, Povetkins varētu beidzot iziet ringā pret Kļičko.

"Povetkins jau uzvarējis pasaules labākos bokserus, izņemot Kļičko. Šīs cīņas organizēšana ir laika jautājums. Nākamā gada sākumā starp Kļičko un Povetkinu jānotiek obligātajai titula aizstāvēšanai. Kas attiecas uz Hasimu Rahmanu, tad viņš ir labs bokseris ar spēcīgu sitienu. Tāpēc viņš arī ir bīstams, taču Povetkins nekļuva par WBA čempionu tāpat vien, tāpat kā savulaik arī par amatieru Eiropas, pasaules un olimpisko čempionu. Karjeras laikā Aleksandrs uzvarējis jau daudzus. Esam pārliecināti, ka viņš aizvadīs labu cīņu pret Rahmanu, bet pēc tam varēsim vienoties ar cīņu pret Kļičko," sacīja Zauerlands.

Jāpiebilst, ka iepriekš divreiz Kļičko un Povetkina cīņa tikusi atcelta, un abos gadījumos krievu boksera vainas dēļ – pirmajā gadījumā Povetkins guva savainojumu, savukārt otrajā viņa tā brīža treneris Tedijs Atlass uzskatīja, ka Aleksandrs vēl nav gatavs cīņai pret Vladimiru.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  +6 [+] [-]

, 2012-08-18 09:10, pirms 12 gadiem
"Povetkins jau uzvarējis pasaules labākos bokserus"
Varbūt var uzzināt kurus????

  +1 [+] [-]

, 2012-08-18 09:40, pirms 12 gadiem
Redzot kā viņš cīnijās pret huku, tad, lai no sākum pameiģina tikt galā ar Briedi un tad kāpj ringā pret bokseri kuru viņš vienkārši fiziski nevar pārspēt pat esot savas karjeras augstākajā punktā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-18 12:30, pirms 12 gadiem
Warriors75 rakstīja: Kuri labākie? Pret Taisonu,Lūisu,Roju junioru necīnījās.
Igauni,šie,tevis nosauktie,nav šobrīdējie pasaules labākie

  +1 [+] [-]

, 2012-08-18 13:33, pirms 12 gadiem
Smieklīgi. Reāli pēc cīņas pret Huku, domas par Povetkinu krasi mainijās. Viņš nav cienīgs jostas īpašnieks.