Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Tomsons labi aizsargājas"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kļičko: "Tomsons labi aizsargājas"
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP

Lai arī iepriekš intervijās pasaules čempions boksā IBF, IBO un WBO versijās Vladimirs Kļičko izteicās, ka gaidāmajā cīņā ar Toniju Tomsonu viņš to uzvarēs priekšlaicīgi, tagad viņš ir piesardzīgāks savos komentāros.

Pēc Tomsona cīņu ierakstu noskatīšanās Kļičko pozitīvi novērtēja tā spējas aizsargāties un norādīja uz viņa labo intuīciju.

"Tonijam Tomsonam piemīt laba aizsardzības tehnika," atzina čempions. "No tām cīņām, kuras mēs ar treneri redzējām, bijām vienisprātis, ka Tonija stiprā puse ir tieši aizsardzība. Ierakstos varēja redzēt, ka viņa pretinieki pārsvarā centās atbruņot Toniju ar vienu spēcīgu sitienu vai sitienu sēriju, taču tas vai nu skaisti aizgāja no tiem, vai nu prasmīgi bloķēja tos." Kličko arī piebilda, ka "Tomsonam piemīt laba intuīcija, jo viņš ar savu darbību gan uzbrukumā, gan aizsardzībā bija galvas tiesu pārāks par saviem oponentiem."

Atgādinām, ka Vladimirs Kļičko (50-3,44 KO) viņam piederošo čempiona jostu WBO versijā aizstāvēs 12. jūlijā Vācijas pilsētā Hamburgā, arēnā "Color Line". Viņa pretinieks būs oficiālais titula pretendents, amerikānis Tonijs Tomsons (31-1,19 KO).

Izmantotie resursi:
klitschko.com
eurosport.ru
boxrec.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 01:30, pirms 16 gadiem
Būs laba cīņa

     [+] [-]

, 2008-06-21 09:07, pirms 16 gadiem
Kļičko uzvarēs !