Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins uzvar Lietuvā

Jānis Pārums

Grišuņins uzvar Lietuvā
Nikolajs Grišuņins (pa kreisi)
Foto: ventsbalss.lv

Latvijas bokseris Nikolajs Grišuņins, kurš pērn izcīnīja bronzas medaļu Eiropas čempionātā (svarā līdz 75kg), aizvadītās nedēļas nogalē guvis panākumu Aļģirda Šocika starptautiskajā boksa turnīrā Lietuvas pilsētā Kauņā, portālu eSports.lv informēja Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs.

Turnīrā piedalījās desmit valstu sportisti, tostarp pieci Latvijas sportisti. Tiesa, četri no viņiem zaudēja jau pirmajās cīņās. Vienīgi Nikolajs Grišuņins veiksmīgi aizvadīja turnīru, gūstot uzvaras visās cīņās. Pirmajā cīņā viņš pārspēja Igaunijas bokseri Ainaru Karlsonu, pēc tam tika galā ar Damianu Košmideru, bet finālcīņā pārspēja pasaules čempionāta bronzas medaļnieku, lietuvieti Daugirdu Šemjotu.

Šī bija abu bokseru otrā cīņa šogad – Somijas galvaspilsētā Helsinkos notikušajā turnīrā "Gee Bee" Grišuņinam nepaveicās ar izlozi un ar Šemjotu nācās cīnīties jau pirmajā kārtā, kur tika piedzīvots zaudējums sīvā cīņā. Šoreiz Latvijas pārstāvim izdevās revanšēties, apliecinot, ka viņš ir spējīgs cīnīties ar Eiropas un pasaules vadošajiem bokseriem.