Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Mijaress iegūst arī WBA jostu

Jānis Pārums

Mijaress iegūst arī WBA jostu
Kristians Mijaress ar WBC un WBA jostām
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 52.2 kilogramiem WBC versijā Kristians Mijaress uzvarot WBA pasaules čempionu Aleksandru Munozu, ticis arī pie WBA čempiona jostas.

Cīņa starp Mijaresu un Munozu bija pirmā jostas apvienojošā cīņa svara kategorijā līdz 52.2 kilogramiem pēdējo desmit gadu laikā. Mijaress saimniekoja ringā pirmajos raundos, taču drīz vien savu meistarību sāka demonstrēt arī oponents. Astotajā raundā Mijaresam bija iespēja veikt nokdaunu, taču Munozu glāba zvans, kas vēstīja par raunda beigām.

Desmitajā raundā Mijaresam bija vēl viena iespēja, jo pēc viena no sitieniem Munozs sagrīļojās. Pēc tam sekoja Munoza atbilde, lai gan noslēdzošajos raundos tomēr Mijaress darbojās labāk par pretinieku un izskatījās mazāk saguris. Cīņai noslēdzoties divi tiesneši deva uzvaru Mijaresam (116:111, 115:112), viens Munozam (115:113) un par uzvarētāju tika pasludināts Mijaress.

Mijaress izcīnīja 35 uzvaru savā karjerā (14KO), viņa rēķinā arī trīs zaudējumi un divi neizšķirti. Munozam šis bija trešais zaudējums. Viņš karjeras laikā izcīnījis 32 uzvaras, turklāt 27 no tām – ar nokautu. Portāla boxrec.com versijā Munozs un Mijaress ieņem pirmās divas vietas savas svara kategorijas rangā.

Izmantotie resursi:
reuters.com
boxrec.com

  -1 [+] [-]

, 2008-05-18 11:21, pirms 16 gadiem
cilveeks saakas no 60kg