Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vords: "Golovkina pārstāvji par daudz runā..."

Jānis Pārums

Vords: "Golovkina pārstāvji par daudz runā..."
Andrē Vords (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

WBA pasaules čempions svara kategorijā līdz 76.2 kilogramiem un viens no labākajiem bokseriem neatkarīgi no svara kategorijas amerikānis Andrē Vords (27-0, 14KO) pozitīvi izteicies par IBO un WBA čempionu svarā līdz 72.6 kilogramiem kazahu Genādiju Golovkinu (29-0, 26KO), tiesa, piebildis, ka kazahs vēl nav zvaigzne, kā uzskata boksera komanda.

Vords norāda, ka kazaha komanda vienmēr teikusi, ka Golovkins gatavs cīnīties pret jebkuru vairāku svara kategoriju ietvaros, tāpēc arī pats amerikānis labprāt cīnītos pret Golovkinu. Tomēr viņš uzskata, ka kazaha komandas pārstāvji izteikumi ir tikai vārdi bez reāla seguma.

"Golovkins ir pieticīgs puisis un labs bokseris. Viņš veido sev vārdu, taču viņa komanda par daudz runā. Viņi apgalvo, ka Golovkins jau ir zvaigzne, tomēr tā gluži nav," atzina Vords.

"Neesmu no tiem puišiem, kuri iebiedē savus pretiniekus vai meklē pēc iespējas vieglākus bokserus citās svara kategorijās. Kad Golovkina pārstāvji pateica, ka Genādijs gatavs cīnīties pret jebkuru, es paziņoju, ka esmu gatavs cīņai pret viņu, taču uzreiz pēc tam sākās runas, ka pagaidām Golovkinam jāpaliek savā svara kategorijā," norādīja amerikānis. "Varbūt, kungi, paskaidros man iemeslus tādām pārmaiņām?! Šķiet, ka tā bija tikai spēle uz publiku un tagad viņi meklē tam attaisnojumu."