Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers neplāno cīnīties ar Kotto

Jānis Pārums

Pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā Floids Meivezers atzinis, ka pagaidām nedomā iziet ringā un cīņa ar Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempionu Migelu Kotto nav viņa plānos.

"Es nevēlos izrādīt necieņu Kotto. Viņš ir viens no mums, viens no mūsu HBO ģimenes," sacīja Meivezers. "Kā biznesmenis es netaisos viņu noniecināt. Es nebūtu īpaši prātīgi. Viņam ir jāturpina uzvarēt."

Jāuzsver, ka Meivezers un Kotto profesionāļa karjerā nav piedzīvojuši zaudējumus. Meivezers gan neuzskata, ka viņš varētu zaudēt: "Ja esam atklāti, tad viņš zina, ka nevar uzvarēt mani. Viņš to zina!"

Meivezers atzīst, ka vēlas divus gadus atpūsties no boksēšanās un pievērsties savai kompānijai "Mayweather Promotions", kura bez boksa cīņu organizēšanas darbosies arī mūzikas un kino industrijā. Jau šobrīd "Mayweather Promotions" sadarbojas ar ASV populāro R&B izpildītāju Krisu Braunu.

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-12-18 00:23, pirms 17 gadiem
"Ja esam atklāti, tad viņš zina, ka nevar uzvarēt mani. Viņš to zina!"

Baigais āksts tas Meivezers

     [+] [-]

, 2007-12-19 23:39, pirms 17 gadiem
Ja Meivezers nebaidītos no Kotto, līgums būtu jau parakstīts.