Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ļahovičs: "Pretinieki Valujevu nenovērtēja"

Jānis Pārums

Baltkrievu bokseris Sergejs Ļahovičs, gatavojoties gaidāmajai cīņai pret Krievijas supersmagsvaru Nikolaju Valujevu, atzinis, ka Valujeva bijušie pretinieki bieži vien nav viņu novērtējuši. Tāpat Ļahovičs atklājis kā norit gatavošanās posms.

"Šobrīd, sava trenera vadībā, trenējos Hjūstonā. Manā komandā ir maz izmaiņu, lai gan jaunas sejas ir parādījušās, piemēram ir jauns ārsts un fiziskās sagatavotības treneris. Treniņus ar sparingpartneriem vēl neesmu sācis. Sportoju divreiz dienā, rītu sāku ar skrējienu," sacīja Ļahovičs.

Par gaidāmo cīņu ar Valujevu, Ļahovičs sacīja: "Esmu noskaņojies uz ļoti smagu cīņu. Esmu vērojis viņa cīņas. Viņš izmanto to, ko viņam ir devusi māte daba. Nedaudz ir uzlabojusies viņa tehnika, taču lielas izmaiņas tajā neredzu. Nevarētu teikt, ka Valujevs būs labākais bokseris ar kuru esmu cīnījies, taču viens no sarežģītākajiem noteikti. Daudzi Nikolaja pretinieku viņu gluži vienkārši nenovērtēja. Taču viņš ir spēcīgs, jo tāpat vien par pasaules čempionu nekļūst."

Nikolaja Valujeva un Sergeja Ļahoviča cīņa notiks 2008. gada 16. februārī.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru