Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrija ālēšanās, Usika savaldība un Silvestrs Stalone: cīņas datums apstiprināts

Rolands Eliņš

Fjūrija ālēšanās, Usika savaldība un Silvestrs Stalone: cīņas datums apstiprināts
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks ar saviem pārstāvjiem un Silvestru Staloni. Foto: EPA/Scanpix

Ceturtdienas vakarā Londonā tika oficiāli izziņota boksa cīņa 17. februārī, kurā visu titulu apvienošanas cīņā Saūda Arābijā sacentīsies Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks.

Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks vienošanos par cīņas aizvadīšanu bija izziņojuši jau oktobrī, taču cerētais cīņas laiks (23. decembris) izrādījās pārāk optimistisks, tādēļ tas tika nedaudz atlikts. Jau iepriekš mediji ziņoja, ka abas puses gatavojas cīņai februāra vidū, un tagad tas apstiprināts oficiāli. Usika un Fjūrija ilgi gaidīta cīņā paredzēta 17. februārī Rijādā.

Piesakot cīņu, abi bokseri ar saviem pārstāvjiem piedalījās preses konferencē Londonā, kas notika principā tieši tā, kā jau varēja paredzēt. Taisons Fjūrijs nemitīgi mētājās ar apvainojumiem pretinieka un viņa menedžeru virzienā, kamēr Usiks pieklājīgi atbildēja uz mediju jautājumiem un Fjūrija apsaukāšanos pārsvarā ignorēja, vienubrīd pat izpelnoties klātesošo žurnālistu aplausus par savu savaldību.

"Jūs visi esat bomži," Fjūrijs iejaucās pa vidu Usika promoutera Aleksandra Krasjuka uzrunā. "Viņš tiks nokautēts, kamēr jūs divi (Krasjuks un Usika menedžeris Egis Klims - aut.p.) pēc tam strādāsiet pie manis, nesot manas somas."

"Tu tiksi sadauzīts gabalos, tu desa tāds!" Fjūrijs sacīja Usika virzienā, savu sakāmo papildinot ar vairākiem necenzētiem vārdiem. "Tu cīnīsies pret visu laiku labāko britu smagsvaru bokseri. Es šeit nācu, lai izkautos, nenācu šeit, lai spēlētos. Es neģērbos šodienai tāpat vien, es nācu cīnīties, tu mazais neglītais vīreli!"

Fjūrijs arī piesauca Usika iepriekšējo cīņu, kad Daniels Dubuā veica sitienu zem jostasvietas un Usikam tika dots laiks atgūties un atgriezties cīņā. "Manuprāt, viņš saņēma sitienu pa vēderu un negribēja piecas minūtes piecelties, tāpēc gāja raudāt pie tiesneša."

"Man pilnīgi vienalga, ko Fjūrijs par to cīņu domā," sacīja Usiks, kurš norādīja, ka ilgu laiku tiecies uz visu titulu apvienošanu un kļūšanu par neapstrīdēto čempionu arī smagsvaros, līdzīgi kā to paveica krūzeru divīzijā: "Tādēļ arī šī bija vienīgā cīņa, uz ko es tiecos. Kad atskanēs pirmais gongs, es sarīkošu uguņošanu ringā."

Kad Usikam tika vaicāts, vai viņš ņem vērā kaut ko no tā, ko Fjūrijs saka, viņš atbildēja, ka nē: "Tā ir vienkārši runāšana runāšanas pēc. Bla bla bla, un nekas vairāk."

Preses konferences beigas tika sagaidītas ar slaveno mūziku no Rokija boksa filmām, un pasākuma viesus pārsteidza aktiera Silvestra Stalones ierašanās. Stalone, kurš boksa pasaulē ir leģendārs kā boksera Rokija Balboa tēla atveidotājs, piedalījās Fjūrija un Usika konfrontācijā aci pret aci, tiesa, Fjūrijs agresīvi metās Usikam virsū, cenšoties ar galvu viņu aizstumt prom. Pasākuma apsardzes darbinieki abus nošķīra, kas gan neliedza Fjūrijam ilgāku laiku turpināt skaļi izaicināt un apvainot Usiku no distances.

Šis ir kārtējais liela mēroga sporta pasākums, kas norisināsies Saūda Arābijā. Saūda Arābija turpina savu politiku, ar šādu pasākumu rīkošanu cenšoties uzspodrināt savas valsts globālo reputāciju, un tam tiek atvēlētas lielas bagātības. Tiesa, bez milzīgiem honorāriem Fjūrija un Usika cīņa varētu arī nenotikt, jo iepriekšējās abu pušu pārrunas izgāzās Fjūrija nemitīgi pieaugošo prasību dēļ.

Svarīgi atzīmēt, ka preses konferencē netika skaidri norādīts, vai abu bokseru noslēgtajā līgumā iekļauts punkts par revanša cīņu. Fjūrija promouters Frenks Vorens izteicās, ka revanša cīņa varētu notikt, taču tas atkarīgs no pirmās cīņas gaitas: "Ja pirmā cīņa būs izcila, tad domāju, ka cilvēki vēlēsies redzēt arī otro cīņu."

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 13:48, pirms 11 mēnešiem
Iespējams, mūs gaida visu laiku izcilākā boksa cīņa. Katrā ziņā ir pamats cerēt uz to.
Jau tagad nevaru sagaidīt februārī un ceru, ka Usiks izlīmēs Fjūriju tā, ka karjera tam mērkaķim būs galā.

  +5 [+] [-]

, 2023-11-17 15:35, pirms 11 mēnešiem
9KK3 rakstīja: Iespējams, mūs gaida visu laiku izcilākā boksa cīņa. Katrā ziņā ir pamats cerēt uz to.
Jau tagad nevaru sagaidīt februārī un ceru, ka Usiks izlīmēs Fjūriju tā, ka karjera tam mērkaķim būs galā.
Tad kad 17. Feb abi izkāps ringā viens pret otru, tad es arī ticēšu, ka cīņa notiks. Līdz tam man ticības nav. Fjūrijs noteikti paspēs visu satirst.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 15:35, pirms 11 mēnešiem
Dakteris Usiks izārstēs pacientu Fjūriju, mazticams, ka otrādāk.

     [+] [-]

, 2023-11-17 15:51, pirms 11 mēnešiem
9KK3 rakstīja: Iespējams, mūs gaida visu laiku izcilākā boksa cīņa. Katrā ziņā ir pamats cerēt uz to.
Jau tagad nevaru sagaidīt februārī un ceru, ka Usiks izlīmēs Fjūriju tā, ka karjera tam mērkaķim būs galā.
Man ir aizdomas, ka mūs sagaida kaut kas ļoti garlaicīgs. Abiem pēdējās cīņas bija bēdīgas. FJūrijs, visticamāk liks pamatā uz nokautējošos sitienu, jo lai cik ātrs priekš sava svara, auguma nav - ātrāk par Usiku viņš nebūs. Usiks - dancos, krās punktus, kausēs Fjūriju. Kopumā var sanākt diezgan liels "snooze fest". Un šajā gadījumā žēl, ka notiks Arābos. Ja cīņa notiktu pie britiem, būtu skaidrs, ka Usikam jāiet uz priekšu, jo tur pēc punktiem uzvaru nedabūtu. Te, tāda cerība pastāv.

     [+] [-]

, 2023-11-17 16:19, pirms 11 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Man ir aizdomas, ka mūs sagaida kaut kas ļoti garlaicīgs. Abiem pēdējās cīņas bija bēdīgas. FJūrijs, visticamāk liks pamatā uz nokautējošos sitienu, jo lai cik ātrs priekš sava svara, auguma nav - ātrāk par Usiku viņš nebūs. Usiks - dancos, krās punktus, kausēs Fjūriju. Kopumā var sanākt diezgan liels "snooze fest". Un šajā gadījumā žēl, ka notiks Arābos. Ja cīņa notiktu pie britiem, būtu skaidrs, ka Usikam jāiet uz priekšu, jo tur pēc punktiem uzvaru nedabūtu. Te, tāda cerība pastāv.
Fūrijs centīsies gulties virsū, sist zem jostasvietas, muhļīt ar cimdu utt bet cerams Usiks beigās uzvarēs

  -4 [+] [-]

, 2023-11-17 17:55, pirms 11 mēnešiem
Usiks ir sliktais...

pa stipru iesita Briedim vairākas reizes...
tas tagad visādas muļķības dara

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 19:22, pirms 11 mēnešiem
Usika lielā iespēja un arī aizbāzt muti tam britu balamutem

     [+] [-]

, 2023-11-17 20:35, pirms 11 mēnešiem
Cerams, ka Usiks sados pa tāfeli

     [+] [-]

, 2023-11-18 08:43, pirms 11 mēnešiem
Labs😂pussy-ik ,pussy-ik

     [+] [-]

, 2023-11-19 02:10, pirms 11 mēnešiem
atkārtosies Kličko variants

     [+] [-]

, 2023-11-29 13:15, pirms 10 mēnešiem
Teliņš eliņš atkal uzcepis dzeltenu virsrakstu, bet menedžera uzvārdu pareizi uzrakstīt nekādi.
Pie tam ka viņš ir braļukas- tepat lietuvietis