Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Toni pieveic Rahmanu

Jānis Pārums

Toni pieveic Rahmanu
Džeimss Toni
Foto: Tom Casino/Showtime

Bijušais pasaules čempions trijās svara kategorijās Džeimss Toni aizvadītajā naktī trešajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicis bijušo pasaules čempionu smagajā svarā Hasimu Rahmanu, ziņo portāls boxrec.com.

Trešajā raundā abi bokseri neveiksmīgi sasistās ar galvām un Rahmans (45-7-2, 36KO) pārsita aci, kā rezultātā noslēdzoties trešajam raundam, pēc ārstu rekomendācijām boksera pārstāvji paziņoja, ka Rahmans cīņu neturpinās, jo ar kreiso aci vairs neredzēja. Tiesnesis par cīņas uzvarētāju ar tehnisko nokautu paziņoja Džeimsu Toni (71-6-3, 45KO), lai gan Rahmana pārstāvi uzstāja, lai cīņas rezultāts tiktu anulēts.

Rahmana komanda jau paziņojusi, ka nav mierā ar tiesneša lēmumu un iesniegs apelāciju, lūdzot atcelt cīņas gala iznākumu.

Toni, kurš pirms cīņas paziņoja, ka līdz gada beigām atkal kļūs par pasaules čempionu, tagad boxrec.com rangā ieņem 10. pozīciju. Iepriekš tika ziņots, ka iespējams, Toni – Rahmana cīņas uzvarētājs tiksies ar britu Deividu Heju (21-1, 20KO). Pats britu bokseris pavisam nesen atzinis, ka pagaidām nav skaidrs pret ko viņš izies ringā: "Bija pārrunas ar Rahmana un Maskajeva pārstāvjiem, taču pagaidām skaidrības par manu nākamo pretinieku nav."

Izmantotie resursi:
boxrec.com

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 19:45, pirms 16 gadiem
Cik neveikli...

     [+] [-]

, 2008-07-19 23:21, pirms 16 gadiem
es neticu tam,ka ar galvām saskrējās nejauši. Ir bokseri,kas cīnās ar netīriem paņēmieniem.......