Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Par cīņu pret Ivanānu domāšu pēc sezonas"

Jānis Pārums

Kambala: "Par cīņu pret Ivanānu domāšu pēc sezonas"
Kaspars Kambala
Foto: Doug Vernucci

Latvijas sportists Kaspars Kambala portālam Sportacentrs.com šodien atklāja, ka boksa cīņa ar Raiti Ivanānu patiešām varētu notikt, taču vēl par to ir pāragri runāt – gan tāpēc, ka ideja ir vien sākuma stadijā, gan tāpēc, ka abiem šobrīd ir citas lietas, uz ko koncentrēties.

"Būtu jocīgi, ja Raitis man zvanītu un piedāvātu cīnīties. Drīzāk varētu būt otrādi. Šajā gadījumā tas ir organizēts pasākums, ar kura rīkotājiem mēģinām izrunāt visas detaļas, vienoties par lietām. Ideja par to parādījās pavisam nesen, tāpēc negribētos par to īpaši daudz šobrīd runāt," sacīja Kaspars Kambala.

Sportacentrs.com rīcībā nonākusi neoficiāla informācija, ka katra sportista par cīņu honorārs varētu sasniegt summu, kas būtu rakstāma ar pieciem vai pat sešiem cipariem. Kambala atklāja, ka viņam nav nekas zināms par cīņas honorāru, taču piebilda: "Tas varētu būt jauki, taču pagaidām neesmu par to neko dzirdējis."

Sportists uzsvēra, ka pagaidām par iespējamās cīņas niansēm, kā arī savu oponentu Ivanānu nevēlas pārāk runāt, jo gan vienam, gan otram šobrīd jākoncentrējas uz spēlēšanu – Kasparam "Enisey" rindās Krievijas basketbola čempionātā, Raitim "Kings" sastāvā Nacionālajā Hokeja līgā. Turklāt iecere par boksa cīņu esot tikai sākuma stadijā.

"Šobrīd man jākoncentrējas basketbolam un pēc iespējas labāk jānoslēdz sezona, tāpēc domāju, ka oficiāli par cīņu, ja tā patiešām notiks, tiks paziņots tuvāk sezonas beigām," piebilda Kambala, uzsverot, ka pēdējā laikā boksa zālē nav sanācis iegriezties.



  -3 [+] [-]

, 2010-03-17 22:08, pirms 15 gadiem
Tas ir izdomāts viss.

  +4 [+] [-]

, 2010-03-17 22:14, pirms 15 gadiem
protams izdomats jo padomajat Ja ivanans boks gust traumu un vel kadu smagu vai ne tad calim tadejadi var jauna sezona sakties ar arstesanos....ja nu vienigi vini ka reslinga pa jokam dauzis...un kings parstvji neatlautu labakam vienam no policisties ta

 +15 [+] [-]

, 2010-03-17 22:20, pirms 15 gadiem
To es gribētu redzēt!

  +4 [+] [-]

, 2010-03-17 22:25, pirms 15 gadiem
Nu nevar pasaulē realizēt visas idejas...

Ir vairāk gribētāju nekā darītāju!

  +9 [+] [-]

, 2010-03-17 22:35, pirms 15 gadiem
prāts rakstīja: Nu nevar pasaulē realizēt visas idejas...

Ir vairāk gribētāju nekā darītāju!
laba bilde tev profila,pieskanota pie teksta

  +3 [+] [-]

, 2010-03-17 22:46, pirms 15 gadiem
laurix123 rakstīja: protams izdomats jo padomajat Ja ivanans boks gust traumu un vel kadu smagu vai ne tad calim tadejadi var jauna sezona sakties ar arstesanos....ja nu vienigi vini ka reslinga pa jokam dauzis...un kings parstvji neatlautu labakam vienam no policisties ta
Ivanānam jau šosezon līgums beidzas, tā kā ja pats gribēs, tad varbūt arī kaut kas tu notiksies! Un nedomāju ka ja tāda cīņa notiks, tad traumas būs tādas, ka nevarēs sākt sezonu, jo Raitim šeit ir zināmas priekšrocības proti, sitienus jau mazliet apradis saņemt!

  +7 [+] [-]

, 2010-03-17 22:47, pirms 15 gadiem
Ja nekļūdos, tad Ivanānam pēc šīs sezonas beidzas līgums, tas nozīmē, ka profesionālam sportistam nav nekā svarīgāka par jauno līgumu. Neviens NHL kluba ģenerālmenedžeris neparaksīs līguma zinot, ka spēlētājs ņems dalību profesionāla boksa cīņā. Pie tam neesu pārliecināts, bet man šķiet, ka NHL spēlētāju līgumi neatļauj sportistiem slēgt kādus citus darījumus, kas saistiti ar citām sportiskāma aktivitātēm.
Protams ir jau otrs variants, ka Ivanānam līgums no Kings jau ir sarunāts nākamai sezonai. Taču ir jau arī tas, ka Kings ir plejofu zonā un sezona var ievilkties visai ilgi veiksmes gadījumā un spēlēājiem kārtigi jaātpūšās...

  +7 [+] [-]

, 2010-03-17 22:51, pirms 15 gadiem
Nebūtu slikti. Savi 10 000 skatītaji arēnā un divi no populārākajiem LV sportistiem ringā. Hokeja policists Ivanāns pret basketbolistu un bijušo bokseri Kambalu

  -4 [+] [-]

, 2010-03-17 23:11, pirms 15 gadiem
raitim un boks? vispaar vinjsh ir ielu ciikstonis hokeja laukumaa. lielie muskulji neko nedos, vajadziiga pieredze, raitim nebuutu izrezhu uzvareet kambalu. bet ja nopietni, tad ciinja nenotiks! taa buutu parodija par sportu.
NHL SPELEE AR MAXIMAALU ATDEVI UN DISCIPLIINU, dod kaut vai 7-ziimju summu, bet ivanaans tad zaudees akcijas nhl

  +1 [+] [-]

, 2010-03-17 23:17, pirms 15 gadiem
martinstids rakstīja: raitim un boks? vispaar vinjsh ir ielu ciikstonis hokeja laukumaa. lielie muskulji neko nedos, vajadziiga pieredze, raitim nebuutu izrezhu uzvareet kambalu. bet ja nopietni, tad ciinja nenotiks! taa buutu parodija par sportu.
NHL SPELEE AR MAXIMAALU ATDEVI UN DISCIPLIINU, dod kaut vai 7-ziimju summu, bet ivanaans tad zaudees akcijas nhl
Fiziskie rādītāji viņiem abiem ir ļoti līdzigi un priekš boksa ari Kasparam ir visai lieli muskuļi. Kaut gan neņēmos prognozēt kā būtu ja būtu, un kurš uzvarētu. Taču cik zinu Kambala ar boksu nopietni nenodarbojas sezonas laikā. Taču Ivanāns pēdejos desmit gadus ir savā komanda pirmais policists, tas nozīmē, ka tīri no treniņu skaita viņam ir priekšrocības. Var jau teikt, ka uz ledus nav bokss NHL. Taču boksa speciālistiem sportacentrā.com gribētu pajautāt kā zālē ir iespejams trenēt sitienus imitējot atrašanos uz slidām? Bāze treniņiem ir parasti boksa treniņi. Neesu redzejis nevienu video, kur Ivanāns sit pa maisu atrodoties uz skrituļslidām.

  +5 [+] [-]

, 2010-03-17 23:20, pirms 15 gadiem
"Būtu jocīgi, ja Raitis man zvanītu un piedāvātu cīnīties"

Nu interesanti gan, cik skatiijos skatiijos to krievu interviju kur krievu zhurnaalists interveeja Kambalu, tad tur Kambala teica ka tieshi Raitis esot vinjam piezvaniijis un piedaavaajis sho ciinju, bet tagad Kambala saka ka buutu jociigi ja Raitis to buutu piedaavaajis, kaa tad tur iisti ir, kursh kuram piedaavaaja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-17 23:45, pirms 15 gadiem
Ingus Ozoliņš rakstīja: Ja nekļūdos, tad Ivanānam pēc šīs sezonas beidzas līgums, tas nozīmē, ka profesionālam sportistam nav nekā svarīgāka par jauno līgumu. Neviens NHL kluba ģenerālmenedžeris neparaksīs līguma zinot, ka spēlētājs ņems dalību profesionāla boksa cīņā. Pie tam neesu pārliecināts, bet man šķiet, ka NHL spēlētāju līgumi neatļauj sportistiem slēgt kādus citus darījumus, kas saistiti ar citām sportiskāma aktivitātēm.
Protams ir jau otrs variants, ka Ivanānam līgums no Kings jau ir sarunāts nākamai sezonai. Taču ir jau arī tas, ka Kings ir plejofu zonā un sezona var ievilkties visai ilgi veiksmes gadījumā un spēlēājiem kārtigi jaātpūšās...
Kāda veel atpuuta itkaa viņam buutu jaspeelee 25 min laukumaa labi ja 5 min pa laukumu dabuu paslidot un pakauties. Ivanaanam diezin vai buutu jabuut nogurusham! Treniņos viņš uztur sevi fizisko sagatovotiibu un varu dereet, ka Ivanaans pashlaik ir gatavaaks par Kambi tachu, ja Kambis atsaaks boksu tad dodu tomeer 50/50 , jo abi ir speciigi! Kambim labs āķis, bet ivanaanam no apakshas sitiens!

     [+] [-]

, 2010-03-17 23:54, pirms 15 gadiem
Kāpēc lai negribētu lieku reklāmu un vēl pie tam abi to lietu pieprot itin labi un var saņemt lieku naudiņu ,turklāt skatītaju šai cīņai būtu ne mazāk ,kā uz Dinamo PO cīņām!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-18 00:11, pirms 15 gadiem
ja ka tad ar sesam nuleem

  +6 [+] [-]

, 2010-03-18 00:19, pirms 15 gadiem
Pirmkārt, tiem kas saka, ka Ivanāns nav apguvis boksu utt. Jūs maldāties. Ivanāna treniņi jau ir tieši svaru zāle un boks. To viņš ir uzsvēris daudzās intervijās, ka nodarbjas tieši ar boksu. Turklāt ja paskatamies uz Kambalu tad viņam tā boksa karjera ir daudz īsāka un pie tam vairāk šova līmenī ne profesionāli, jo labi atceramies ka tie pretinieki vairāk atgādināja "resnus boksa maisus".

Otrkārt, ja vienam vai otram tajā laikā būs noslēgts līgums, tad šāda cīņa 90% nenotiks un nemaz nevarēs notikt, jo ne līgumos, ne klubi atļaus šādas izklaides kā boksu. Domāju ka viņiem pat slēpot ziemās nav atļauts un braukt kaut ar motoroleri.

Treškārt, ja vidēji biļetes maksātu 10 ls un izdotos piepildīt arēnu aptuveni 10 000 tad sanāk ienākumi 100 000. Ok labi vēl + TV translācijās var nopelnīt bet - Arēnas īre. līdz ar to šaubos vai varētu savākt tādu naudu, kas varētu apmierināt abus sportistus piekrist uz šādu šovu.

     [+] [-]

, 2010-03-18 00:36, pirms 15 gadiem
Muļķības!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-18 07:19, pirms 15 gadiem
Cik redzeeju Kambalas video, baigi leenaas rokas izskatiijaas, ko nevareetu teikt par Ivanānu, bet atskiriiba ir taada, boksaa netur aiz krekla ar vienu roku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-03-18 12:06, pirms 15 gadiem
Tādas muļķības... Būtu tas pats, kas nesen atpakaļ, kad Vidzis piedalījās būra cīņā.

Plus Raitis zaudētu, jo nav boksa pieredzes. Boksā ir jākustas ar visu augumu un lai gan kambalam varētu būt lēnas rokas viņš labāk kustētos ar augumu. Līdz ar to uzskatu, ka Raitis zaudētu.

     [+] [-]

, 2010-03-18 13:30, pirms 15 gadiem
Cerams Raitis neuzstādīs noteikumu, ka boksa ringā jādodas ar slidām

  +1 [+] [-]

, 2010-03-18 14:12, pirms 15 gadiem
tas vis ir liels fufels ....nu kurš tad sameklēs tos lielos honorārus -muļķības .jums tik papūš un jūs visam ticat ......

     [+] [-]

, 2010-03-18 17:04, pirms 15 gadiem
davix rakstīja: Pirmkārt, tiem kas saka, ka Ivanāns nav apguvis boksu utt. Jūs maldāties. Ivanāna treniņi jau ir tieši svaru zāle un boks. To viņš ir uzsvēris daudzās intervijās, ka nodarbjas tieši ar boksu. Turklāt ja paskatamies uz Kambalu tad viņam tā boksa karjera ir daudz īsāka un pie tam vairāk šova līmenī ne profesionāli, jo labi atceramies ka tie pretinieki vairāk atgādināja "resnus boksa maisus".

Otrkārt, ja vienam vai otram tajā laikā būs noslēgts līgums, tad šāda cīņa 90% nenotiks un nemaz nevarēs notikt, jo ne līgumos, ne klubi atļaus šādas izklaides kā boksu. Domāju ka viņiem pat slēpot ziemās nav atļauts un braukt kaut ar motoroleri.

Treškārt, ja vidēji biļetes maksātu 10 ls un izdotos piepildīt arēnu aptuveni 10 000 tad sanāk ienākumi 100 000. Ok labi vēl + TV translācijās var nopelnīt bet - Arēnas īre. līdz ar to šaubos vai varētu savākt tādu naudu, kas varētu apmierināt abus sportistus piekrist uz šādu šovu.
Bet taada lietaa kaa Sponsori arii pastaav un nemazums var piesaistiit tadai ciiņai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-18 18:43, pirms 15 gadiem
TO GRIBĒTU MĒS VISI REDZĒT !!!!

     [+] [-]

, 2010-03-18 19:49, pirms 15 gadiem
chubaki rakstīja: Kāda veel atpuuta itkaa viņam buutu jaspeelee 25 min laukumaa labi ja 5 min pa laukumu dabuu paslidot un pakauties. Ivanaanam diezin vai buutu jabuut nogurusham! Treniņos viņš uztur sevi fizisko sagatovotiibu un varu dereet, ka Ivanaans pashlaik ir gatavaaks par Kambi tachu, ja Kambis atsaaks boksu tad dodu tomeer 50/50 , jo abi ir speciigi! Kambim labs āķis, bet ivanaanam no apakshas sitiens!
Jā... NHL viņš trenējās atbilstoši savām trim minūtēm...! Viņā treniņi ir pat smagāki un nogurdinošāki kā komandas vadošajiem spēlētajiem. Jebkuram spēlētajam komandā jābūt fiziski gatavam spelēt 15minūtes. Par slodzēm Ivanāns pats labi izskaidroja, kas Sporta studija bija pie viņa LA.

     [+] [-]

, 2010-03-19 10:01, pirms 15 gadiem
AUTOR! Izlasi šito, Kambala ir trāpījis autoavārijā šonakt:
lifesports.ru: LIFE | SPORT : Камбала попал в аварию

     [+] [-]

, 2010-03-19 15:10, pirms 15 gadiem
davix rakstīja: Pirmkārt, tiem kas saka, ka Ivanāns nav apguvis boksu utt. Jūs maldāties. Ivanāna treniņi jau ir tieši svaru zāle un boks. To viņš ir uzsvēris daudzās intervijās, ka nodarbjas tieši ar boksu. Turklāt ja paskatamies uz Kambalu tad viņam tā boksa karjera ir daudz īsāka un pie tam vairāk šova līmenī ne profesionāli, jo labi atceramies ka tie pretinieki vairāk atgādināja "resnus boksa maisus".

Otrkārt, ja vienam vai otram tajā laikā būs noslēgts līgums, tad šāda cīņa 90% nenotiks un nemaz nevarēs notikt, jo ne līgumos, ne klubi atļaus šādas izklaides kā boksu. Domāju ka viņiem pat slēpot ziemās nav atļauts un braukt kaut ar motoroleri.

Treškārt, ja vidēji biļetes maksātu 10 ls un izdotos piepildīt arēnu aptuveni 10 000 tad sanāk ienākumi 100 000. Ok labi vēl + TV translācijās var nopelnīt bet - Arēnas īre. līdz ar to šaubos vai varētu savākt tādu naudu, kas varētu apmierināt abus sportistus piekrist uz šādu šovu.
par līgumiem un nosacījumiem pilnīgi pierītu, ka neļaus un notiks, ja nebus jauni klubi. bet Tu domā, ka nebūs vesela rinda uzņēmumi, kas gribēs kļūt par galvenajiem sponsoriem šajā cīņā? Tur tak būs tāds tirgus un ažiotāža, ka uzņēmumi brīvi atmetīs pa kādiem tūktošiem. Tā, ka summas jau tur labi salasīsies ne tikai no biļetēm!!!